19 / 04 / 2024

Galatasaray’ın Riva projesinde fikir ayrılığı: Burak Elmas yeni yol haritasını çizecek!

Galatasaray’ın Riva projesinde fikir ayrılığı: Burak Elmas yeni yol haritasını çizecek!

Galatasaray'ın Riva projesinde fikir anlaşmazlıkları yaşanmaya başladı. Başkan Burak Elmas, 500 milyon Türk Lirası alıp süreci tamamlamayı hedeflerken bazı üyeler ise gelirin 1.5 milyar Türk Lirası olabileceğini ön görüyor.



Galatasaray'ın Riva projesindn elde elmesi planlanan gelirde fikir anlaşmazlıkları yaşanmaya başladı. Başkan Burak Elmas, 500 milyon Türk Lirası alıp süreci tamamlamayı hedeflerken bazı üyeler ise gelirin 1.5 milyar Türk Lirası olabileceğini ön görüyor. Söz konusu olay masaya yatırılacak ve aradaki 1 milyar Türk Lira için çözüm aranacak.

Sözcü Gaztesi'nden Mesut Yıldırım 'ın haberine göre; Başkan Burak  Elmas, Bankalar Birliği'ne Mayıs ayında gerçekleştirecek 300 milyon Türk Lira'lık ödeme tutarı için Riva projesinden elde edilecek parayı beklemek yerine 500 milyon Türk Lirası ile sürecin bitirilmesini istiyor.

 Galatasaray’ın Riva projesinde fikir ayrılığı: Burak Elmas yeni yol haritasını çizecek!

Fakat bazı kulüp üyeleri, gelecek vadede bu rakamın 1.5 milyar Türk Lira'sına ılaşabileceğine dikkat çekip, Başkan Elmas'ın günü kurtarmak amacıyla bu adımı atmasını onaylamıyor. Elmas, gelecek günlerde üyelerle online toplantıda bir araya gelecek. Toplantının ardından varılacak talebe göre Riva ve Florya konusuna yönelik yeni yol haritasını belirleyecek. Yönetim, söz konusu imza için elindeki yetkinin bu konularda yeterli olduğuna dikkat çekerken camiadaki bazı hukukçular genel kurulun şart olduğunu söylüyor.

Riva ve Florya'ya ilişkin gerçekleşen fikir ayrılıklarından kaynaklı bu konuyu, Başkan Burak Elmas'ın genel kurula taşımasına kesin olarak bakılıyor.


Galatasaray, Düşler Vadisi Riva projesinden 869.6 milyon TL gelir elde etti!

Galatasaray'a Riva piyangosu!


Geri Dön