29 / 03 / 2024

Gap İnşaat Şehrizar Konakları!

Gap İnşaat Şehrizar Konakları!

Firma: Gap İnşaat

Proje: Şehrizar Konakları

Gap İnşaat girişimi ile yükselen Şehrizar Konakları projesi lokasyon olarak Üsküdar'da hayata geçiriliyor. Üsküdar Şehrizar Konaklarında konutların fiyatı 2 milyon 100 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor.



Lokasyon olarak İstanbul'un Üsküdar ilçesinde konumlandırılan Şehrizar Konakları  Gap İnşaat  girişimi ile yükseliyor. Şehrizar Konakları 38 bloktan meydana geliyor.


Gap İnşaat Üsküdar Şehrizar Konakları projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon, 7 oda 1 salon, 8 oda 1 salon ve 9 oda 1 salon şeklinde daire tipleri tasarlandı.


Şehrizar Konaklarında bulunan konutların bürüt alanları 147 metrekare ile 464,48 metrekare arasında değişiyor. Üsküdar Şehrizar Konaklarında 208 adet konut bulunuyor.


Şehrizar Konakları fiyat:


Şehrizar Konakları fiyat listesi kapsamında konutların fiyatı 2 milyon 100 TL'den başlıyor. Gap İnşaat Şehrizar Konaklarında boğaz manzaralı konutlar bulunuyor. 


Şehrizar Konakları teslim:


Şehrizar Konaklarının teslimleri 2013 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. Gap İnşaat Şehrizar Konaklarında spor alanları, cafe, kapalı otapark, hamam odası, sauna, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar sağlanıyor.


Şehrizar Konakları ödeme planı:


Şehrizar Konaklarından ev almak isteyenler konut bedelinin yüzde 25'lik kısmını peşinat olarak veriyor. Geriye kalan yüzde 75'lik bölümünü banka kredisi kullanarak taksitlendiriyor.


Üsküdar Şehrizar Konakları resimleri: 


Gap İnşaat Şehrizar Konakları!


Gap İnşaat Şehrizar Konakları!


Gap İnşaat Şehrizar Konakları!


Gap İnşaat Şehrizar Konakları!


Telefon: 0216 557 90 10

Web adresi: www.sehrizarkonaklari.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön