26 / 04 / 2024

Garage Group'tan Simplicity'de 20 kişiye özel kampanya!

Garage Group'tan Simplicity'de 20 kişiye özel kampanya!

Garage Group,  Simplicity projesindeki son daireler için yeni bir kampanya başlattı. şžirket ilk 20 kişiye hem Citroen C3 2012 model otomobil hediye ediyor hem de evleri mobilyasından beyaz eşyasına, halısından perdesine tam tefrişatlı olarak teslim ediyo



Garage Group, Sancaktepe 'deki Simplicity projesindeki son daireler için kuruluşunun 20 'nci yılına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. şžirket ilk 20 kişiye hem Citroen C3 2012 model otomobil hediye ediyor hem de evleri mobilyasından beyaz eşyasına, halısından perdesine tam tefrişatlı olarak teslim ediyor. Yaşamın başladığı 252 dairelik projede 101-210 metrekare dairelerin fiyatları 268 bin lira ile 540 bin lira arasında değişiyor...

İnşaatın yanı sıra telekomünikasyon, maden işletmeciliği ve ihracatı, bilgisayar güvenlik hizmetleri, yatçılık, sigortacılık, fork-lift ithalat satış ve kiralama ile birlikte yedek parça ticareti alanlarında da faaliyet gösteren Garage Group, Sancaktepe 'de 1.5 yıl önce satışına başladığı Simplicity Evleri projesinde satışı devam eden son daireler için yeni bir kampanyaya start verdi.

Grubun 20 'nci kuruluş yılına özel olarak haftasonu itibarıyla hazırlanan kampanya kapsamında, projeden daire alan ilk 20 kişiye hem Citroen C3 2012 model otomobil hediye ediliyor hem de evler mobilyasından beyaz eşyasına, halısından perdesine tam tefrişatlı olarak teslim ediliyor.

Projede inşaatın tamamlanarak yaşamın başlamasının kampanyadan yararlanacak kişiler için önemli bir avantaj yarattığını söyleyen Garage Grubu Yönetim Kurulu Danışmanı Suat Öztorun, “252 daire ve 11 dükkandan oluşan Simplicity Evleri projesinde 35 dairenin satışı sürüyor. Hem stokları bitirmek hem de kuruluş yılımıza özel olarak konut alıcılarına bir fırsat sunmak istedik. Birkaç gün içinde projenin satışının tamamlanmasını bekliyoruz ” diye konuştu.

Öztorun, 1+1 'den 4+1 'e birbirinden farklı 25 tipte tasarlanan normal ve dubleks dairelerin bulunduğu projede 101-210 metrekare dairelerin fiyatlarının 268 bin lira ile 540 bin lira arasında değiştiğini kaydetti.

Merter Kule 1 ayda başlıyor

Garage Tower adıyla E-5 üzerinde Merter İş Merkezi ile Adidas mağazasının arasında yol kenarında 130 metre ile ilçenin en yüksek rezidans kulesini inşa etme planıyla Eylül 'de kazma vurmaya hazırlanan şirket, Yeşil Kundura binasının yanındaki 15 bin metrekarelik alanda, 177 metre yüksekliğindeki ikinci kulenin de hazırlığını yapıyor. Projenin bölge için önemi ise, hem normal dairelerin yanı sıra bölgedeti nitelikli ofis ihtiyacına da cevap verecek şekilde tasarlanması.

İki projede toplam 650 konutun olacağını söyleyen Suat Öztorun, 261 rezidanstan oluşan ilk projede 216 dairenin 1+1 dairelerden oluşacağını, metrekare fiyatlarının ise 5-6 bin liradan başlayacağını ifade etti.

Yeni metro hattına yürüme mesafesinde

Ümraniye 'ye bağlı Sarıgazi, Yenidoğan ve Kartal 'ın Samandıra beldelelerinin birleşimiyle ortaya çıkan Sancaktepe 'de 13 bin 500 metrekare arazi üzerine kurulu Simplicity Evleri, 7 bloktan oluşuyor. 24 saat özel güvenlik, otopark, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve özel peyzaj uygulamalarıyla tasarlanmış dinlenme alanlarının yer aldığı projede sauna, buhar odaları, SPA ve fitness merkezi gibi donatılar da yer alıyor. Köprü ve çevreyollarına direkt bağlantıları bulunan ve yeni metro hattına yaklaşık 400 m yürüme mesafesinde olan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı ise 15 dakika uzaklıkta.
Nihal Yuvacan/Vatan

0216 526 61 72

www.simplicitylife.com


Geri Dön