25 / 04 / 2024

Garanti, konut kredilerinde 4,4 milyar liralık hacimle lider!

Garanti, konut kredilerinde 4,4 milyar liralık hacimle lider!

Garanti "Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası" seçildi. Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, "Konut kredilerinde ise 4,4 milyar liralık hacimle liderliğimizi sürdürdük. dedi.



Garanti Bankası, iş ve finans dergisi World Finance Magazine tarafından bireysel bankacılık alanında Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası (The Best Retail Bank of Turkey) seçildi.


Garanti'den yapılan açıklamaya göre küresel bankacılık, finans ve sermaye piyasaları konusunda değerlendirme, yorum, makale ve haberlere yer veren ve iki ayda bir yayınlanan World Finance Magazine, Garanti'yi bireysel bankacılık alanında Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası seçti.  


Dergi, 2007'den bu yana alanında uzman jüri üyelerinin değerlendirmeleriyle farklı sektörlerde ülkelerin en iyi kurumlarını belirliyor. Ödüller, dünya finans ve iş çevrelerince önemli bir referans olarak kabul ediliyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, banka olarak 12 milyona yaklaşan bireysel müşterilerine üstün teknolojileriyle yenilikçi ürün ve hizmetler sunduklarını bildirdi.


Teknolojik altyapıları, dijitaldeki hizmetleri, internet ve mobil bankacılık kanalları, Alo Garanti, 4 binin üzerindeki Paramatik, binin üzerindeki şubeleri ve insan kaynağıyla her platformda kesintisiz hizmet verdiklerini anımsatan Genç, bu anlayışın kendilerine sadece 2014 yılında yaklaşık 1,5 milyon yeni bireysel müşteri kazandırdığını dile getirdi.


Mevduattan krediye bireysel bankacılığın her alanını kapsayan zengin ürün portföyleriyle 2014'te destek kredilerinde 12 milyar liralık hacimle tüketicilere en fazla destek sağlayan özel banka olduklarını anımsatan Genç, şunları kaydetti:


"Konut kredilerinde ise 4,4 milyar liralık hacimle liderliğimizi sürdürdük. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 270 bin müşterimizi ev, 225 bin müşterimizi de otomobil sahibi yaptık, 200 bin müşterimize ise birikim alışkanlığı kazandırdık. Sunduğumuz tüm hizmetleri müşterilerimizin sesine kulak vererek her gün daha da geliştiriyor, sürdürülebilir bir değer oluşturma anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. World Finance gibi finans sektörünün saygın yayınlarından biri tarafından, bireysel bankacılık alanında Türkiye'nin en iyisi seçilmekten son derece mutluyuz. Ortaya koyduğumuz değerin dünya genelinde kabul görmesi ve ödüllendirilmesi bizi gururlandırıyor."


 

AA



Geri Dön