18 / 04 / 2024

Garantimortgage.com'a Görsel Sanatlar Akademisi'nden ödül

Garantimortgage.com'a Görsel Sanatlar Akademisi'nden ödül

www.garantimortgage.com, Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi tarafından, "Üstünlük Ödülü"ne (Award of Distinction) layık görüldü



Mortgage Uzmanı Garanti Mortgage'ın internet sitesi www.garantimortgage.com, Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi tarafından, bu yıl 16.'sı düzenlenen "2010 İletişimci Ödülleri" (2010 Communicator Awards)  kapsamındaki "Finansal Hizmetler" kategorisinde "Üstünlük Ödülü"ne (Award of Distinction) layık görüldü. Ödüller, Akademi'nin Estee Lauder, Polo Ralph Lauren, Sotheby's Institute of Art, Victoria's Secret, Yahoo! gibi önde gelen markalarda görev yapan profesyonellerden oluşan 550'yi aşkın üyesinin oylarıyla, 7.000 aday arasından belirlendi. 


Garanti Mortgage Genel Müdürü  Cemal Onaran, ödülle ilgili yaptığı açıklamada, "Garanti, mortgage konusundaki uzmanlığını iletişim konusunda da sürdürüyor. Mortgage konusundaki bilginin sınırlı olmasından hareketle oluşturduğumuz web sitemiz garantimortgage.com'a, online danışmanlık sisteminden karşılaştırmalı mortgage ve konut bilgilerine kadar birçok yenilik ekleyerek, tüketicilerin mortgage konusunda hayatını kolaylaştıracak kapsamlı bir bilgi kaynağı oluşturduk. Garantimortgage.com, inovatif yapısıyla geçtiğimiz yıl da uluslararası otoritelerden 2 ödül almıştı. Garanti'nin her zaman öncü olma misyonundan hareketle, www.garantimortgage.com'u nasıl daha kullanışlı hale getirebileceğimizi sürekli olarak araştırıyoruz. Bu açıdan, yenilikçi çizgimizi koruyarak sektörün ihtiyaçlarını karşılayan ve kullanıcının katılımını teşvik eden interaktif uygulamalarla, önümüzdeki dönemde web sitemizi daha da zenginleştirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Garanti Mortgage internet sitesine ödül

Garanti Mortgage'ın internet sitesi www.garantimortgage.com, Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi tarafından, `2010 İletişimci Ödülleri' kapsamındaki `Finansal Hizmetler' kategorisinde `Üstünlük Ödülü'ne layık görüldü. Garanti Bankası ödüllerin, Akademi'nin Estee Lauder, Polo Ralph Lauren, Sotheby's Institute of Art, Victoria's Secret, Yahoo gibi önde gelen markalarda görev yapan profesyonellerden oluşan 550'yi aşkın üyesinin oylarıyla, 7 bin aday arasından belirlendiği açıkladı. Garanti Mortgage Genel Müdürü Cemal Onaran, "Kullanıcının katılımını teşvik eden interaktif uygulamalarla, web sitemizi daha da zenginleştirmeyi hedefliyoruz."
Radikal

Garanti Mortgage sitesi ödül aldı
07.06.2010 Garanti Mortgage'ın internet sitesi garantimortgage. com, Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi tarafından, "2010 İletişimci Ödülleri'' kapsamındaki "inansal Hizmetler'' kategorisinde "Üstünlük Ödülü''ne layık görüldü. Kazananlar, dünyanın önde gelen markalarındada görev yapan profesyonellerden oluşan 550'yi aşkın üyenin oylarıyla, 7 bin aday arasından belirlendi. Garanti Mortgage Genel Müdürü Cemal Onaran 'Online danışmanlık sisteminden karşılaştırmalı mortgage ve konut bilgilerine kadar birçok yenilik ekleyerek, tüketicilerin mortgage konusunda hayatını kolaylaştıracak kapsamlı bir bilgi kaynağı oluşturduk'' diye konuştu.
Sabah

 


Geri Dön