23 / 04 / 2024

Gardens Of Babylon'da yazlıklar kendini 10 yılda amorti ediyor!

Gardens Of Babylon'da yazlıklar kendini 10 yılda amorti ediyor!

Bodrum'daki Gardens Of Babylon'dan konut alanlar, istediği zaman tatilini yapıyor



Tatil bittiğinde evi Çakırlar Grubu tarafından kiraya veriliyor. Gelirin yüzde 75'ini alan konut sahibi ödediği parayı 10-12 yılda çıkarıyor

Çakırlar Grubu´nun dünyanın yedi harikasıdan biri olan Babilin Asma Bahçeleri´nden esinlenerek inşa ettiği Gardens Of Babylon, Bodrum Kadıkalesi´nde Ağustos 2009´da hizmete girdi. Çakırlar Başkanı Recai Çakır, projde butik otel ile rezidansı birleştirdiklerini belirterek, "Tesisimizde, farklı konseptlerden oluşan 23 king suite, 28 göl villası, 1 penthouse, 1 adet şelale bulunan balayı suiti, 63 rezidans bulunuyor" dedi.

Tüm daireler deniz manzaralı

Recai Çakır, tüm rezidansların birbirini kapatmayacak biçimde inşa edilerek deniz manzaralı hale getirildiğini dile getirdi. Residansların yüzde 90´ının sahiplerini bulduğunu belirten Recai Çakır, "Yüzde 25´ini Rus ve kazaklara sattık. İşadamları, futbolcular ve ünlü sanatçılar ilgi gösteriyor. Çatal bıçağından tüm mobilyasına, beyaz eşyasına kadar dayalı döşeli dairelerde 5 yıldızlı otelde bulunacak tüm hizmetleri sunuyoruz" dedi.

5 yıldızlı otele yatırım

Rezidansların, isteğe bağlı olarak işletildiğini dile getiren Çakır, "Rezidans sahibi istediği zaman gelip tatilini yapıyor. Tatili bittiğinde ise biz dairesini kiraya veriyoruz. Gelirin yüzde 75´ini o alıyor. Residans sahiplerinin ödediği parayı 10-12 yılda geri kazanmasını planlıyoruz. Yani burada ev alan 5 yıldızlı bir otelin içinde gelir getiren, kârlı bir yatırım yapmış oluyorlar" diye konuştu.

12 ay kesintisiz hizmet

Gardens Of Babylon´un 12 ay açık kalacak şekilde planlandığını belirten Recai Çakır şöyle konuştu: "Ender Saraç High Güzellik Merkezi´ni projeye dahil ettik. 1400 metrekarelik merkezde, isteyen 12 ay boyunca sağlık programlarıyla yenilenme fırsatı buluyor. High Güzellik Merkezi müşterileri, aynı zamanda 2500 metrekarelik SPA ve dünya hamamlarının yanı sıra fitness merkezi hizmetlerinden de 12 ay boyunca yararlanabiliyor."

Dünya mutfakları 7 restoranda bir arada

Recai Çakır, Gardens Of Babylon´daki Clinics of İstanbul´da, kaş kaldırmadan yüz germeye kadar farklı estetik tedavilerin de yapılabildiğini belirtti. Projede dünya lezzetlerinin yer aldığı 7 farklı A La Carte restoranın bulunduğunu kaydeden Recai Çakır, eğlence dünyasının önemli ismi Emre Ergani´nin konseptini üstlendiği Yunan kasabası olarak inşa edilen Breeze Beach Club´ın da büyük ilgi gördüğünü söyledi.
Posta


Geri Dön