20 / 04 / 2024

Gate of Anatolia Sancaktepe'de faizsiz ödeme seçenekleriyle!

Gate of Anatolia Sancaktepe'de faizsiz ödeme seçenekleriyle!

Firma: ACK Group

Proje: Gate of Anatolia

Gate of Anatolia Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler için faiz uygulanmadan ödemeler yapılıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede dairelerin metrekare birim fiyatları 2.600 TL'den başlıyor.




Gate of Anatolia projesi, Anadolu Yakası'nda Sancaktepe'de inşa ediliyor.  ACK Group  tarafından yükselen projenin toplam arsa alanı 16 bin metrekare olarak belirlendi. 


377 konuttan meydana gelen  Gate of Anatolia  Sancaktepe projesinde 4 blok, 1 alışveriş merkezi ve 1 rezidans kısmı yer alıyor. 


Yüzde 1 KDV'li satışların yapıldığı Gate of Anatolia Sancaktepe projesinde dairelerin alanları 65 metrekare ile 164 metrekare arasında değişiyor. 


Gate of Anatolia Sancaktepe de faizsiz ödeme seçenekleriyle!


Gate of Anatolia Sancaktepe satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Gate of Anatolia Sancaktepe satış fiyatları metrekare birim olarak 2 bin 600 TL'den başlıyor. Gate of Anatolia Sancaktepe teslimleri 2015 yılında yapılacak.


Gate of Anatolia Sancaktepe ödeme koşulları kapsamında faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Gate of Anatolia Sancaktepe'de yüzde 75'lik kısım ise peyzaj için ayrıldı. 


Gate of Anatolia Sancaktepe iletişim

Telefon: 0216 642 3 225 

Web Adresi: www.gateofanatolia.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön