24 / 04 / 2024

Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi toplantısı 16 Kasım'da!

Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi toplantısı 16 Kasım'da!

GİSP gayrimenkul sektöründe yaşanan kurumsal finansman eksikliğine dikkat çekmek adına Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi toplantısı 16 Kasım'da yapılacak. 



GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu), gayrimenkul sektöründe yaşanan kurumsal finansman eksikliğine dikkat çekmek ve çözüm yolları bulmak adına, Ömer Bilge Albayrak (TC. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı), Müjdat Güler (Nova Group Holding), Tuğra Gönden  Cushmann & Wakefield), Füsun Yılmaz
Philippson (FYP) ve Oğuz Kösebay (Omurga Portföy)’ın katılacağı yuvarlak masa toplantısı düzenlenecek. 

 

Yurt dışındaki büyük gayrimenkul yatırımcıları ve gayrimenkul yatırım fonları nezdinde Türkiye’nin ve sektörün doğru tanıtılması için faaliyetlerini sürdüren GİSP, ‘’Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi’’ konulu yuvarlak masa toplantısını, 16 Kasım 2017 Perşembe günü Hilton Bomonti ‘de gerçekleştirecek.

 

GİSP Yönetim Kurulu Başkanı Hakan GÜMÜŞ, ‘’Sektörümüzün sıçramasına engel teşkil eden kurumsal finansman konusunun aşılması için uluslararası yatırımcıların ve fonların ülkemize çekilmesi büyük önem arz ediyor. GİSP olarak bu konuyu kendimize hedef seçtik, önümüzdeki dönemde New York, Tahran, Londra,Dubai,Abu Dhabi, Katar gibi bölgelerde bire bir toplantılarla büyük montanlı finansman çekmek için çalışacağız’’ dedi.


Geri Dön