29 / 03 / 2024

Gayrimenkul finansman toplantısı 2017

Gayrimenkul finansman toplantısı 2017

GİSP gayrimenkul sektöründe yaşanan kurumsal finansman eksikliğine dikkat çekmek adına Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi toplantısı 16 Kasım'da yapılacak. 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta! 

GYODER Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller toplantısı 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek. Peki toplantıda neler ele alınacak? İşte ayrıntılar...

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat'ta!

Türkiye’nin en büyük markalı konut üreticileri arasında yer alan DAP Gayrimenkul Geliştirme Halka Arz Toplantısı 14 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Edip Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısı tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının tesciline ilişkin ilan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı. 

İhlas Gayrimenkul'ün olağan genel kurul toplantısı sonucu!

İhlas Gayrimenkul'ün 28 Nisan 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin Toplantı Tutanağı, Hazır Bulunanlar Listesi ve Genel Kurulca Onaylanan Kar Dağıtım Tablosu pay sahiplerinin bilgisine sunuldu. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısına virüs engeli!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ertelenen Genel Kurul toplantısı Covid-19 tedbirleri kapsamında, İstanbul'un Yüksek Riskli kategoriden çok yüksek riskli kategoriye çıkması nedeniyle iptal edildi. 

Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020 Pazarlık Marjı toplantısı 8 Aralık'ta!

İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. (İGD), “Gayrimenkul Piyasası Araştırması 2020- Pazarlık Marjı” adıyla İstanbul gayrimenkul piyasasına dair yaptığı araştırmanın sonuçlarını online bir basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşacak. 

Moody's: Alman bankaları gayrimenkul finansmanı nedeniyle yüksek risklerle karşı karşıya!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, bazı Alman bankalarının  “ticari gayrimenkul finansmanı” nedeniyle önemli risklerle karşı karşıya bulunduklarını belirtti.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 2019 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 25 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşen 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi.

Edip Gayrimenkul Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Haziran'da!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Olağan Genel Kurul toplantısıNI 18 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

İhlas Gayrimenkul'ün olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş'nin olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

FİKKO toplantısında gayrimenkul fonlarına ilişkin son durum konuşuldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi toplantısında, küresel finans piyasalarındaki gelişmeleri ve ülkemize olası etkilerini, enerji ve gayrimenkul fonlarına ilişkin son durumu ele aldık" dedi...

Kuyumcukent Gayrimenkul olağan genel kurul toplantısı 27 Mart'ta!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'nin 2018 yılı olağan genel kurul toplantısı 27 Mart 2019 Çarşamba günü yapılacak...

Gayrimenkul finansman toplantısı 2017 Haberi

Gayrimenkul finansman toplantısı 2017

GİSP (Gayrimenkul İçin Strateji Platformu), gayrimenkul sektöründe yaşanan kurumsal finansman eksikliğine dikkat çekmek ve çözüm yolları bulmak adına, Ömer Bilge Albayrak (TC. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı), Müjdat Güler (Nova Group Holding), Tuğra Gönden  Cushmann & Wakefield), Füsun Yılmaz
Philippson (FYP) ve Oğuz Kösebay (Omurga Portföy)’ın katılacağı yuvarlak masa toplantısı düzenlenecek. 

Yurt dışındaki büyük gayrimenkul yatırımcıları ve gayrimenkul yatırım fonları nezdinde Türkiye’nin ve sektörün doğru tanıtılması için faaliyetlerini sürdüren GİSP, ‘’Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi’’ konulu yuvarlak masa toplantısını, 16 Kasım 2017 Perşembe günü Hilton Bomonti ‘de gerçekleştirecek.

GİSP Yönetim Kurulu Başkanı Hakan GÜMÜŞ, ‘’Sektörümüzün sıçramasına engel teşkil eden kurumsal finansman konusunun aşılması için uluslararası yatırımcıların ve fonların ülkemize çekilmesi büyük önem arz ediyor. GİSP olarak bu konuyu kendimize hedef seçtik,...