26 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektörü 2022'de hareketlenecek!

Gayrimenkul sektörü 2022'de hareketlenecek!

Gayrimenkul sektörü Kovid-19 pandemisinden en çok etkilenen sektörlerden oldu. Peki şimdi sektörü neler bekliyor?



FOA Invest Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Osman Akkan, Kovid-19 salgını sürecinde zayıflayan gayrimenkul sektörünün gelecek sene hızlanacağını vurguladı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fatih Osman Akkan, “Ülkemizde pek çok sektörü hazırlıksız yakalayan pandeminin yol açtığı olumsuzluklardan gerekli dersleri çıkarmamız gerekiyor. Son açıklanan ekonomik ve hukuk reformlarına yönelik mesajlar sürdürülebilir büyüme yolunda önem arz ediyor. Normalleşme ile birlikte projelendirmeye başladığımız arazilerimize yönelik çalışmalarımıza başlayacağız” diye konuştu.

Gayrimenkul sektörü 2022 de hareketlenecek!

YATIRIMLAR SÜRÜYOR

Turizm sektörünün kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Akkan, şunları kaydetti:

“Turizm bölgesindeki birkaç arazimizle ilgili projelendirmelerimiz sürüyor. Örneğin Türkiye’nin gözde tatil beldelerinden biri olan Alanya’da inşaatı tüm hızıyla devam eden projemiz FOA Hills için yabancı yatırımcılar tarafından yoğun talep var. İlerleyen dönemlerde  İzmir  ve Muğla’da başlayacak olan projelerimize şimdiden talep var. Ülkemizin döviz sıkıntısı çektiği bu dönemde yabancı yatırımcıların ilgisini çeken tatil beldelerimizde gayrimenkul projeleri yaparak 2022 yılında geçtiğimiz 2021 yılına oranla 2 kat satış yapmayı planlıyoruz.”

Gayrimenkul sektöründe yenilik zamanı!

Gayrimenkul sektörü yeni kampanya bekliyor!


Geri Dön