19 / 04 / 2024

Gayrimenkul yatırımcısını kazandıracak yeni modeller geliyor!

Gayrimenkul yatırımcısını kazandıracak yeni modeller geliyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Sivas Şubesince bir otelde düzenlenen iftara katıldı. Kaan programda konuşma yaptı.



Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Bu zorlu seçim yarışında meselemiz Türkiye olsun, birleşelim. Meselemiz Türkiye ise aramızdaki bazı farklılıkların önemi yavaş yavaş kaybolur." dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Gayrimenkul yatırım ortaklığı ile gayrimenkul yatırımlarından elde edilen geliri, yatırımcılarla paylaşmayı sağlayan bir modeli hayata geçirdiklerini dile getiren Kaan, şunları söyledi:

"Aynı zamanda, hayata geçirmek üzere önemli bir merhale kat ettiğimiz girişim sermayesi fonu ile büyüme potansiyeli olan girişimleri veya işletmeleri, ortaklık yoluyla finanse eden bir model ortaya koyuyoruz. Tarımsal yatırım fonu ile yeni bir tarım iş modeli oluşturuyoruz. Ayrıca küçük sanayi siteleri ve OSB arasında sıkışmış işletmeleri, bir alternatifle buluşturmayı amaçladığımız, yoğun ve titiz çalışma neticesinde ortaya koyduğumuz orta ölçekli sanayi bölgeleri projesini çok yakında hayata geçiriyoruz. Bu proje 81 ilde birer orta ölçekli sanayi bölgesi tesis edilmesini ifade ediyor. Biz, çalışmanın gücüne ve hep birlikte büyümeye inanıyoruz. Sermayenin çoğalması ancak gelirlerin birikmesiyle mümkündür."


Geri Dön