19 / 04 / 2024

Gayrimenkulde Küresel Gelişen Trendler: 2021 raporunun lansmanı yarın!

Gayrimenkulde Küresel Gelişen Trendler: 2021 raporunun lansmanı yarın!

Urban Land Institute (ULI) ve PwC'nin her yıl ortak yayınladığı, gayrimenkul yatırımcılarının eğilimlerini değerlendiren Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2021 raporunun lansmanı yarın saat 14:00'te yapılacak. 



Urban Land Institute (ULI) ve PwC'nin her yıl ortak yayınladığı, gayrimenkul yatırımcılarının eğilimlerini değerlendiren Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2021 raporunun lansmanı yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2021 raporunun küresel sonuçlarına göre, gayrimenkul sektörü yatırımcıları hali hzırda süren karantina uygulamaları ve kamu destek paketleri sebebiyle kısıtlı görüş deneyimlemeye devam ediyor.

Gayrimenkulde Küresel Gelişen Trendler: 2021 raporunun lansmanı yarın!

Yatırımcılar ve müteahhitler pandeminin gayrimenkule döngüsel ve yapısal etkisini değerlendirmeye, fırsatlar belirlemeye ve karşılaştıkları zorlukları yönetmeye çalışıyor. Aynı zamanda devamlı düşük faiz ortamında getiri arayan yatırımcılarla beraber gayrimenkul sık tercih edilen bir varlık tipi olmayı sürdürüyor. 

Küresel gayrimenkul yatırımcılarının birçok ülkede başlayan aşılama programları, bunu takiben aşamalı olarak azaltılması beklenen kamu destek paketleri ve giderek daha değişken hal alan enflasyon ortamı gibi faktörlerle beraber mevcut durumun nasıl gelişeceğinin değerlendirileceği yayında, güç kazanan toplumsal sorunlara karşı gayrimenkul sektörünün rolü de incelenecek.

Gayrimenkul sektörü 2020'yi nasıl tamamladı?


Geri Dön