19 / 03 / 2024

Gaziantep Nakliyatçılar Sitesi'nde imar planı çıkması bekleniyor!

Gaziantep Nakliyatçılar Sitesi'nde imar planı çıkması bekleniyor!

Büyükşehir Belediyesi Nizip yolu üzerinde yer gösterdi ve 250 dönümlük dev Nakliyatçılar Sitesi’nde sona gelindi. Bir yıl içerisinde tamamlanması beklenen site için imar planının çıkması bekleniyor.



Gaziantep Belediyesi'nin Nizip yolu üzerinde yaklaşık 250 dönümlük bir yer gösterdiğini ve imar müdürlüğü kararının beklendiğini belirten Aydıngüler, "Yeni site inşaatın başlamasının ardından bir yıl sonra tamamlanacak. Gaziantep nefes alacak. Nakliyatçılar nefes alacak. 



Kentimiz adına çok önemli bir yatırım olacak. Bu siteye ihtiyacımız vaıdı. Çünkü tır ve kamyonlarımız şu anki siteye sığmıyordu ve hiç de uygun koşullan yoktu" dedi, Aydıngüler, yaklaşık 250 dönümlük alan üzerine yapılacak olan sitede 200 civannda firmanın hizmet vereceğini dile getirdi. Sitenin her türlü donanıma sahip olacağının altını çizen Aydıngüler, "Nakliyatçılar için her türlü imkan sunulacak. Yaklaşık 3 bin araç kapasitesi olacak. Son derece teknolojik ve modern bir site olacak. Sadece firmalara değil,yük almak için gelip bekleyen şoförler de şanslı. Çünkü sosyal donatılar yer alacak. Camisinden bakkalına, dışarı çıkmadan her türlü işini yapabileceği iş yerleri bulunacak. Gaziantep'te nakliyat sektörüne canlılık getirecek" diye konuştu. 



Sitenin faaliyete geçmesi ile birlikte sektörlerinin de büyük canlılık yaşayacağını belirten Aydıngüler, "Şu anda sektörümüzün önemli sıkıntılarından olan korsanlarla mücadelede de önemli bir adım atılmış olacak. Daha güvenli ve daha hızlı bir şekilde işlerini halledebilecekler. Şu anki sitemizin hali ortada. Araçlarımız sığmıyor. Bu yüzden hep araçlar dışarıda kalıyor ve hırsızlık başta olmak üzere istenmeyen olaylar olabiliyor. Site ile birlikte bu olumsuzluklann da önüne geçilecek, Biz imar kararını bekliyoruz. Biran önce kentimize bu siteyi kazandırmak için heyecanlanıyoruz" şeklinde konuştu. 


Gaziantep Telgraf


Geri Dön