19 / 04 / 2024

Gaziantep Şahinbey'de her mahalleye sosyal tesis yatırımı!

Gaziantep Şahinbey'de her mahalleye sosyal tesis yatırımı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Zeytinli Mahallesi’nde inşa edilen sosyal tesis ve taziye evi çalışmalarını yerinde inceledi.



Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Zeytinli Mahallesi’nde inşa edilen sosyal tesis ve taziye evi  çalışmalarını yerinde inceledi. 

Her Mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı amaçlayan Gaziantep Şahinbey Belediyesi, projelerine hızla devam ediyor. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Zeytinli Mahallesi'nde inşa edilen sosyal tesis çalışmalarını yerinde inceledi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal tesis yatırımlarını hızla arttırdıklarını söyledi. Tahmazoğlu, “Her mahalleye bir sosyal tesis yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle olan köylerimizde de bu çalışmalarımız devam ediyor. Zeytinli mahallemizde bunlardan birisi. Muhtemelen 1.5 ay içerisinde tesisimizi tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Böylelikle mahalle olan köylerimizde de taziye evleri, kurslar ve toplantılar için düzenli, planlı programlı mekânlarımız oluyor. Doğumdan ölüme kadar vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Yapılan tesislerinde mahallelerin önemli ihtiyaçlarını karşıladığını biliyoruz. Bunun için süratle bunları tamamlamaya çalışıyoruz. Şu ana kadar 120 tesisimiz bitmiş durumda. İnşaatı devam eden 50 tane tesisimiz bulunuyor. Onları da 12 ay içerisinde tamamlayıp vatandaşımızın ihtiyacına cevap vermiş olacağız” açıklamasında bulundu.

Zeytinli Mahalle Muhtarı Erol Bozkurt, Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun daha önceden Zeytinli Mahallesi’ne bir sosyal tesisi sözü verdiğini ve sözünde de durduğunu söyledi.

Bozkurt, “Belediyemizden oldukça memnunuz. Sosyal tesisimizin inşaatı devam ediyor. Belediyemizden şimdiye kadar ne istediysek aldık. Başkanımız sağ olsun bizlere arpa ve buğday tohumu, zeytin fidanı ve gübre verdi. Allah kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı.


Geri Dön