25 / 04 / 2024

Vaillant tesis yatırım konferansında deneyimlerini paylaştı!

 Vaillant tesis yatırım konferansında deneyimlerini paylaştı!

Türkiye’nin önde gelen tesis yatırımcıları, yöneticileri ve kurumsal tedarikçileri ilk defa 18–19 Ekim 2012 tarihlerinde WOW Convention Center’da Tesis Yatırım-Yönetim-Tedarik Konferansı’nda bir araya geldi




Pek çok sivil toplum kuruluşu tarafından desteklenen organizasyon,  “Sürdürülebilir Tesisler” ana teması ile uluslararası fikir önderlerini konunun taraflarıyla bir araya getirerek, fikir alış verişi ve know-how aktarımı sağlamayı amaçlıyor.  


Konferansın ilk gününde açılış konuşmalarının ardından, Tesis Yönetimi, Toplam Sahip Olma Maliyeti, Enerji ve Atık Yönetimi, Tesis Yönetiminde Sürdürülebilirlik başlıklarında oturumlar düzenlendi. 


İkinci gün yapılan oturumlarda ise, Sağlıklı ve Güvenli Tesisler, Teknoloji ve Akıllı Tesisler ile Operasyonel Mükemmellik Örnek Olay Analizi başlıklarında, katılımcılar bilgi ve deneyimlerini davetlilere aktardı. 


Vaillant Türkiye Teknik ve Eğitim Müdürü Sencer Erten de ‘operasyonel mükemmellikler’ konulu son oturumda, yeni gaz absorpsiyonlu zeolit ısı pompası teknolojisi hakkında katılımcılara bilgi verdi. 


Yüksek verimli ve tasarruflu yenilenebilir enerji kaynaklarına ait ürünlere odaklanan Vaillant Group’un sürdürülebilirlik anlayışına paralel olarak Vaillant Türkiye de geleceğin teknolojileri ve özellikle yenilenebilir enerji kaynaklı çevreci ve tasarruflu sistem çözümlerinde Türkiye’nin lider markalardandır.  


Vaillant Türkiye, ileri teknolojili ürünlerinin yanı sıra yenilenebilir enerji sistemlerine yönelik hayata geçirdiği çeşitli projelerle Vaillant Group Sürdürülebilirlik Ödülü (SEEDS)”nü kazandı. 



Geri Dön