24 / 04 / 2024

Gaziantep Şehitkamil TOKİ projesi için tarih belli oldu! Dikkat!

Gaziantep Şehitkamil TOKİ projesi için tarih belli oldu! Dikkat!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte o tarih...



Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni konut projeleri için start verdi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler kapsamında Gaziantep Şehitkamil'de de yeni konutlar inşa edecek. Gaziantep Şehitkamil TOKİ projesinde 541 adet konuta yer verilecek.

İhale tarihinin resmen açıklandığı Zonguldak TOKİ projesinde konut ve ticaret merkezlerinin yanı sıra altyapı ve çevre düzenlemesi işi de  mevcut.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ projesi için tarih belli oldu! Dikkat!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 7 Etap 1 Kısım 1 Bölge ihalesi 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Yine TOKİ'de yer alan bilgilere göre, ihalesi 6 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak olan  Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 7 Etap 1 Kısım 1 Bölge projesinin yer tesliminden itibaren 600  takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 
 


Geri Dön