25 / 04 / 2024

Gaziantep'te 500 kişilik öğrenci yurdu açıldı!

Gaziantep'te 500 kişilik öğrenci yurdu açıldı!

Karataş bölgesinde inşaa edilen 500 kişilik öğrenci yurdunun açılışını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından açıldı. Edacan Grup tarafından yaptırılan öğrenci yurdunun yanı sıra Türkiye'nin en büyük cami yapımınında devam ettiği belirtildi.



SOSYAL SORUMLULUKTA ÖN SIRALARDA 


Gaziantep'in inşaat sektöründe parlayan yıldızı olan Edacan Grup, özellikle hayırseverlikte ve sosyal sorumluluk projelerinde hep ön sıralarda yer alarak büyük takdir topluyor. Edacan Grup Genel Koordinatörü Murat Evyapan. Edacan Grup olarak öğrenci yurdunun yanı sıra Türkiye'nin en büyük camisinin yapımına devam ettiklerini belirterek; "Bu şehirden kazandıklarımızı, bu şehre yatırım yapmaya gayret gösteriyoruz. Sosyal sorumluluk konusunda üstümüze düşenin fazlasını yapmaya gayret eden bir yönetim kurulumuz var ve şehrimizin neye ihtiyacı varsa, o konuda üzerimize düşen herşeyi yapmaya her zaman hazırız" dedi. 


4500 DAİRE TESLİM ETTİK 


Edacan Grup olarak bugüne kadar 4500 daireyi sahiplerini teslim ettiklerini belirterek; "En iyiyi 1 Edacan'ın yurdunu Bakan açtı Karataş bölgesinde inşaa edilen 500 kişilik öğrenci yurdunun açılışını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından açıldı. En ucuza yapıp herkesi ev sahibi yapmak hedefi ile çıktığımız bu yolda, bugüne kadar 4500 aileyi ev sahibi yaptık. İnşaatı devam eden ve yıl sonuna kadar bitirmeyi planladığımız daire sayısı ise 1500 civarındadır. Şehrin dört bir yanında yaptığımız inşaatlarımız, her bütçeye uygun ve her türlü ödeme kolaylığı ile müşterilerimize sunulmaktadır. Pek yakında yeni birçok farklı projeyi lansman fiyatlarıyla satışa sunacağız" şeklinde konuştu.


Olay Gaziantep


Geri Dön