19 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa'da 2014'te satışa çıkacak konut projeleri!

Gaziosmanpaşa'da 2014'te satışa çıkacak konut projeleri!

421 hektarlık kentsel dönüşüm alanına ve 488 bin nüfusa sahip olan Gaziosmanpaşa'da dönüşümün 2023 yılına kadar tamamlanması planlanıyor. 2014 senesinde Gaziosmanpaşa'da projelere hazırlanan firmalar hangileri haberimizde yer verdik...




Gaziosmanpaşa da 2014 te satışa çıkacak konut projeleri!


1- Timur Gayrimenkul, Nef markasıyla Gaziosmanpaşa'ya geliyor!


Gaziosmanpaşa Bölgesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında projeye yapmaya hazırlanan firmalardan birisi de Timur Gayrimenkul. Timur Gayrimenkul yine Nef markasıyla projelere imza atacak. 


Nef Gaziosmanpaşa projesi için mimari çalışmalar devam ediyor. Timur Gayrimenkul Nef Gaziosmanpaşa kapsamında 130 bin metrekarelik alan dönüşüm fırsatını yakalamış olacak. 


Nef Gaziosmanpaşa iletişim

444 9 633

http://www.nef.com.tr/



2-  Rami Konakları'nın yeni bloğu 3 ay sonra satışta!


Aykutoğlu İnşaat Rami Konakları'nın yeni bloğunu 3 ay sonra satışa çıkarmayı planlanıyor. Henüz detayların belirlenmediği bloğun inşaat çalışmalarının da aynı zamanda başlaması planlanıyor. 


Rami Konakları projesinde satışlar tamamlanmıştı. Proje; Rami Park Evleri'ne komşu olarak inşa edilmişti. Firma Aykutoğlu Flats projesinde satışlara devam ediyor. 


Rami Konakları Gaziosmanpaşa iletişim 

0212 650 91 32-33

www.aykutoglu.com.tr



3- İhlas'tan Gaziosmanpaşa'ya 4 bin 500 konut!


İhlas Holding bünyesinde bulunan İhlas Yapı Turizm Sağlık Ticaret A.Ş. Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm projesini 2014 senesinde hayata geçirecek. 988 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek proje için Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından kurulan GOPAŞ ile sözleşmeler imzalandı. 


Bu sözleşme için yaklaşık 3 milyon dolarlık ödeme yapıldı. Hak sahipleriyleriyle gerekli anlaşmalar Gaziosmanpaşa Belediyesi ve GOPAŞ tarafından yapılacak. Sonrasında ise İhlas Yapı'ya yer teslimi yapılacak. 


İhlas Yapı Gaziosmanpaşa projesinin etaplarını kendi belirleyecek. Yüzde 40 inşaatı Gopaş'a ve hak sahiplerine bırakacak. Arazi teslimi sonrası İhlas Yapı Gaziosmanpaşa projesinin ilk etabına 2014 senesinin ilk yarısında başlayacak. 


İhlas Yapı Gaziosmanpaşa projesinde ticari alanlar ve 350 bin metrekarelik alanda 4 bin 500 konut bulunacak. İhlas Yapı Gaziosmanpaşa'da 1 milyar 860 milyon dolar ciro yapmayı planlıyor. 


İhlas Yapı Gaziosmanpaşa iletişim

0212 454 4550

http://ihlasyapi.com.tr/



4- Soyak, Gaziosmanpaşa'ya 300 bin metrekarelik alanla giriyor!


Soyak da Gaziosmanpaşa'ya kentsel dönüşüm kapsamında giriş yapan firmalardan... Soyak, Gaziosmanpaşa Bölgesi'nde toplam 300 bin metrekarelik alanı dönüşüme hazırlıyor. 


Soyak Gaziosmanpaşa projesi, Gaziosmanpaşa Karayolları bölgesinde Avrupa Konutları TEM 3 ve İhlas Yapı'ya komşu olarak yükselecek. 


Toplam 3 binin üzerinde konut sayısının olması planlanan Soyak Gaziosmanpaşa'nın 2014 senesinin ilk yarısından itibaren satışa çıkacak. 


Soyak Gaziosmanpaşa iletişim

444 0 795

http://www.soyak.com.tr/



5- GOP Yeşil Yapı, GOPAŞ'ın onayını bekliyor!


Kentsel dönüşüm alanında büyük firmaların yarıştığı Gaziosmanpaşa'da proje yapmak için kolları sıvayan firmalardan biri de Yeşil Holding'in GOP Yeşil Yapı Anonim Şirketi. 


GOP Yeşil Yapı Anonim Şirketi, Gaziosmanpaşa'da toplam 280 bin metrekarelik alanı yenilemeyi hedefliyor. GOP Yeşil Yapı Anonim Şirketi'nin Gaziosmanpaşa projesi henüz plan aşamasında. 


GOP Yeşil Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa projesinin planları tamamlandığında Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin iştiraki GOPAŞ’a sunacak ve onayıyla birlikte projeye başlayacak. 


GOP Yeşil Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa iletişim

414 08 00

http://www.yesilgyo.com/



6- Sur Yapı, Gaziosmanpaşa'ya Yeni Mahalle'den geliyor!


Kentsel dönüşüm kapsamında 1 yıl içinde toplam 15 bin konutun yenilenmesi planlanan Gaziosmanpaşa'da yer alacak diğer bir firma ise; Sur Yapı. 


Sur Yapı Gaziosmanpaşa Bölgesi'nde toplam 4 hektarlık bir alanda proje hayata geçirecek. Firmanın Gaziosmanpaşa içinde Yeni Mahalle'de yer alacağı biliniyor. 


Sur Yapı Gaziosmanpaşa iletişim

0216 556 08 00

http://www.suryapi.com.tr/



7- Ağaoğlu, Gaziosmanpaşa'da görüşmelere devam ediyor!


Ağaoğlu İnşaat, Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümünde rol almayı planlayan firmalardan biri. Ancak Ağaoğlu kentsel dönüşümle ilgili Gaziosmanpaşa Belediyesi ile görüşmelere devam ediyor. 


Olumlu açıdan netleştiği takdirde Gaziosmanpaşa kentsel dönüşümünde göreceğimiz firmalardan biri de Ağaoğlu İnşaat olacak. 


Ağaoğlu İnşaat iletişim

0 216 687 11 11 

http://www.agaoglu.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön