28 / 03 / 2024

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm konusunda Karayolları Kentsel Dönüşüm Bürosu'nda bir 'Bilgilendirme Toplantısı' düzenledi. Başkan Usta, Gaziosmanpaşa metro hattının proje aşamasında olduğunu söyledi.



Gaziosmanpaşa Belediyesi, Karayolları Kentsel Dönüşüm Bürosu'nda kentsel dönüşümle ilgili akıllardaki sorulara cevap vermek amacıyla bir 'Bilgilendirme Toplantısı' düzenledi. 


Programa Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Oldukça kalabalık bir topluluğa hitap eden Başkan Usta, ilçede kentsel dönüşüm çalışmaları vasıtasıyla ulaşım sorununu halletmek gibi bir hedefleri olduğunun altını çizdi. Başkan Usta, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı içerisinde Karayolları Mahallesi'nde iki noktada durak bulunduğuna dikkat çekti ve bunun ulaşımda büyük rahatlama getireceğini söyledi. 

Başkan Usta, ayrıca Gaziosmanpaşa Merkez ve Küçükköy'den de geçecek bir metro hattının proje aşamasında olduğunu ifade etti.


Önce Vatan


Geri Dön