28 / 03 / 2024

Gaziosmanpaşa'daki 11 okula konferans salonu inşa ediliyor!

Gaziosmanpaşa'daki 11 okula konferans salonu inşa ediliyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede 11 okula konferans salonu yapılması için İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı.




İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçede bulunan ve konferans salonu eksikliği olan 11 okula konferans salonu yapılması için protokol imzaladı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen törene Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı ve okullara konferans salonu yapımına destek veren hayırsever iş adamları katıldı. Törende konferans salonu yapılırken izlenecek yol hakkında bilgi verildi ve protokolün imzalandı. Okullara yapılacak olan konferans salonları sayesinde ilçedeki 11 okulda birçok faaliyetin gerçekleştirilmesine de olanak sağlanmış olacak. Öğrencilerin sinema, tiyatro gösterileri ve sunumlar gibi birçok alanda yararlanabileceği konferans salonlarıyla öğrencilerin gelişimlerine de katkı sağlanması hedefleniyor.


"İNŞALLAH AKABİNDE KONFERANS SALONLARININ BULUNDUĞU OKULLARI KAZANDIRMIŞ OLURUZ"


Protokolle okullara konferans salonu kazandırılırken bir yandan da iş adamlarını bu çalışmalara teşvik etmek istediklerini ifade eden Başkan Usta, "Konferans salonu olmayan okul kalmasın kampanyası başlattık. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Kaymakamımız ve Belediyemiz işbirliği yaparak bölgemizin iş adamları GOPSİAD’la (Gaziosmanpaşa Sanayici ve İş Adamları Derneği) bunları aramızda bölüşerek, 5 tanesini GOPSİAD üyelerimize yüklemiş olduk. 6 tanesinin konferans salonlarını da belediyemizin öncülüğünde 2017 yılının sonuna kadar bitirmiş olarak okullarımıza, Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim etmiş olacağız. İnşallah bunun akabinde konferans salonlarının da içinde bulunduğu okulları kazandırmış oluruz" dedi.


Okullarda bulunan konferans ve spor salonları gibi mekanların öğrenciler için çok önemli alanlar olduğuna dikkat çeken İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, "Öğrencilerin kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda gelişmesini sağlamak için en önemli vasıta tabi ki bu spor salonları ve konferans salonlarıdır. Gaziosmanpaşa ilçemizde konferans salonu eksiği bulunan 11 tane okulumuzun konferans salonlarının tamamlanmasıyla büyük bir eksiğimiz tamamlanmış oluyor" şeklinde konuştu.


Gaziosmanpaşa’daki 11 okula konferans salonu kazandıran protokolün imza töreni katılımcıların toplu hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.



Gaziosmanpaşa Belediyesi


Geri Dön