27 / 04 / 2024

Geberit ile duşlar yeniden tanımlanıyor!

Geberit ile duşlar yeniden tanımlanıyor!

Keyif alanlarımızın bir parçası haline gelen adeta bir yenilenme ve rahatlama vahası olan modern banyoların yaratıcısı Geberit, sunduğu duş drenaj çözümleriyle sizi, rüyalarınızın banyosuna kavuşturuyor.



Günümüzün yoğun yaşam temposunda iyi hissetme ve rahatlama giderek önemli hale gelirken Geberit duş drenajları, kişisel bakım ve yenilenmenin en önemli alanı banyolar için yenilikçi ve fonksiyonel bir yaklaşım sunuyor.


Geberit sahip olduğu birbirinden farklı tarzda şık zemin ve duvar drenajları ile banyonuzun güzelliğini ortaya çıkarırken ekipmanızı görünmez kılıyor. 


Banyonuza Kişisel Bir Dokunuş Katın

Geberit’in yenilikçi duvar içi drenajı banyo dizaynında yeni imkanlar sunuyor. Hemzemin duşlar için duvar içi drenajı zeminden duvara taşıyarak banyolarda yer açıyor. Ferahlık ve şıklık birleşirken aynı zamanda temizlik kolay ve hızlı hale gelerek pratik avantajlar sağlıyor. Parlak krom, paslanmaz çelik, beyaz alpin veya duvarınız ile uyumlu materyal ile kaplayabileceğiniz özel kapak alternatifleriyle banyonuza kişisel bir dokunuş katabilirsiniz. 

Yeriniz ister küçük ister büyük olsun, Geberit’in sunduğu fonksiyonel duş drenajları sayesinde banyonuz sınıf atlayarak duş keyfiniz hiç olmadığı kadar keyifli olacak.



Geri Dön