19 / 04 / 2024

MESA İstanbul ve Bodrum projelerini Ankara'da tanıtıyor!

MESA İstanbul ve Bodrum projelerini Ankara'da tanıtıyor!

MESA, İstanbul ve Bodrum’da bulunan projelerini MESA Genel Merkezi’nde Ankaralılar'a tanıtıyor. MESA projelerinin tüm detayları maketler üzerinden anlatıyor.



50 yıl önce gayrimenkul sektöründe “ilk”leri yaratmak için çalışmalara başlayan MESA, İstanbul ve Bodrum’da bulunan projelerini MESA Genel Merkezi’nde Ankaralılarla buluşturacak.

MESA, İstanbul ve Bodrum projelerini Genel Merkezi’nde yeni açtığı tanıtım ofisinde Ankaralılarla buluşturuyor. Satış süreci süren MESA projelerinin tüm detayları maketler üzerinden, konutta MESA ayrıcalığını tercih edenlerle anlatılıyor.

İstanbul’da bulunan MESA Koz, Mesa Cadde, MESA Çubuklu 28, MESA Orman Çubuklu, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su projeleri ile MESA Bodrum Demirbükü projesiyle ilgili kapsamlı bilgi sahibi olmak için MESA Koru Sitesinde yer alan MESA Genel Merkezi’ndeki tanıtım ofisini ziyaret ediyor.

MESA Tanıtım ve Satış Ofisi yıl boyunca, hafta içi 08.30 ile 18.00, Cumartesi günleri 10.00 ile 18.00 saatleri arasında MESA’lı olmak isteyen herkesi ev sahibi yapıyor.


Geri Dön