19 / 04 / 2024

Gebze Çayırova'daki projeler hızlanacak!

Gebze Çayırova'daki projeler hızlanacak!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte Çayırova’daki projeleri inceledi.



Gebze Çayırova’da yapılması planlanan projeler, devam eden çalışmalar ve tamamlanan projeler hakkında kısa bir istişare toplantısı yapan ve akabinde arazi çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman proje turunda Belediye Başkanı Şevki Demirci’den bilgiler aldı. Çayırova’daki programını gün boyunca yatırım gezisine ayıran Milletvekili Yaman’a projeleri gezdiren Demirci, Çayırova’nın bu yıl içerisinde yeni projelere de imza atacağını vurguladı.


DEMİRCİ, “YATIRIMLAR HIZLA DEVAM EDECEK”

Garaj ve Lojistik Merkezi, Semt Konakları, Kapalı Semt Pazarı, Belediye Sosyal Tesisleri, 24 Derslikli Çayırova İlköğretim Okulu ve daha birçok projenin incelendiği gezide ilk olarak Yaman’a Cumhuriyet Mahallesi’nde tamamlanan yatırımlar hakkında bilgiler veren Demirci, Garaj ve Lojistik Merkezini çok kısa sürede tamamladıklarını aktardı. Bu merkezde belediye hizmet araçlarının konuşlandırılacağını, bakım ve onarımlarının yine burada sağlanacağını ifade eden Demirci, aynı zamanda lojistik merkezi olarakta bu projenin ayrı bir öneminin olduğunu söyledi. Belediye hizmet araçlarının konuşlanacağı tesiste temizlik ve bakımlarının yapılacağı atölyeler, idari alanlar, açık ve kapalı garaj alanları ve depoların yer aldığını aktaran Demirci, 15.000 metrekare alan üzerine projeyi uyguladıklarını söyledi. Yaptıkları tüm projeleri 3 ve 6 ay gibi bir sürede tamamladıklarını dile getiren Demirci, Çayırova’nın büyümesi ve gelişmesi adına hızla yatırımlara devam edeceklerini vurguladı.


Buradaki incelemelerin ardından Kapalı Semt Pazarına geçerek tamamlanan tesis hakkında Yaman’a bilgiler aktaran Demirci, semt pazarının kurban kesim yeri olarakta tasarlandığını ve Kurban Bayramına hazır olduğunu söyledi. Yeni statü gereği sokaklarda veya caddelerde kurulan pazarların artık kapalı ve sabit alanlara taşınması gerektiğini dile getirten Demirci, bu anlamda Çayırova’nın ilk semt pazarını inşa ettiklerini ve 2 tane daha kapalı pazar için çalışmaların sürdüğünü belirtti.


Cumhuriyet Mahallesi’ndeki incelemelerin ardından Belediye Sosyal Tesisi ve Semt Konaklarını gezen Yaman ve Demirci, Emek Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak hizmete açılan Şehit Asb. Ömer Halisdemir Semt Konağını incelediler. Burada Bilgievi, Anne-Çocuk Kulübü bölümlerini gezerek eğitmenlerden bilgiler alan Yaman ve Demirci, daha sonra 24 Derslikli Çayırova İlköğretim Okulunu gezdiler. Okul incelemesinde öğretmenler eşliğinde okul gezilirken daha sonra okul bahçesinde oynayan çocuklar ve ailelerini ziyaret ettiler.


YAMAN, “ÇAYIROVA YATIMLARLA BÜYÜYOR”

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve ekibine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman incelemelerin sonunda açıklamalarda bulundu. Çayırova’nın yatırımlarla, projelerle sınıf atladığını ifade eden Yaman, gezdikleri projelerin Çayırova için bir ihtiyaç olduğunu ve bu ihtiyaçların birer birer hizmetle giderildiğini dile getirdi. Her bir projenin özenle ve titizlikle yapıldığını aktaran Yaman, Kocaeli’nin tüm ilçelerinde olduğu gibi Çayırova’nında gelişimini günden güne sürdürdüğünü açıkladı.


Yaman, “Garaj ve Lojistik Merkezi, Semt Konakları, Kapalı Semt Pazarı, Belediye Sosyal Tesisleri, 24 Derslikli Çayırova İlköğretim Okulu gibi projeleri ve daha birçok çalışmayı inceledik. Belediye Başkanımız Şevki Demirci ile yaptığımız proje turunda gördüm ki Çayırova hak ettiği hizmetleri birer birer alıyor. Bizde Hükümetimiz kanalından Çayırova için yapılması gereken projelerle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemizin eksikliklerini giderecek ve daha iyi bir Çayırova’yı değerli ilçe halkına sunacağız.” dedi.  



Gebze Yenigün


Geri Dön