26 / 04 / 2024

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut inşaat ihalesi Mustafa Ekşi İnşaat ile imzalandı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi anahtar teslim ihalesi 29 Kasım Salı günü yapılmıştı. 


1.905 adet daireden meydana gelecek olan Kocaeli Gebzde Emlak Konutları 3. Etap inşaat ihalesine 5 firmadan teklif gelmişti. 


Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi' nin sözleşmesi, Yüklenici "Mustafa Ekşi İnş. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti." tarafından imzalandı. 


Kocaeli Gebze İlçesi, Kirazpınar Mahallesinde yapılacak olan yaklaşık 234 bin 189 metrekare  inşaat alanlı  "Kocaeli Gebze Emlak Konutları inşaat ihalesi Mustafa Ekşi İnş. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti. 314 milyon 800 bin TL teklifle kazandı. 


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Gebze Emlak konutları projesinde e açık – kapalı otopark, 24 saat güvenlik, sosyal tesis – kapalı havuz, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları bulunuyor. 


20 soruda Gebze Emlak Konut 3. etap projesi!



Öznur YASLI / Emlakkulisi.com



Geri Dön