23 / 04 / 2024

Gebze ve Körfez’de yeni hafriyat alanları açıldı!

Gebze ve Körfez’de yeni hafriyat alanları açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından Gebze Tavşanlı Mahallesi Taşocakları Mevkii ve Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yeni hafriyat alanları açıldı...




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahaları açıldı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Hafriyat Denetim Şube Müdürlüğü tarafından Gebze Tavşanlı Mahallesi Taşocakları Mevkii ve Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde olmak üzere iki yeni hafriyat ve inşaat yıkıntı atıkları depolama sahası açıldı.


YENİ ALANLAR İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILIYOR


Karamürsel, Dereköy Mahallesi, Gölcük, Halıdere Mahallesi ve Dilovası, Çerkeşli Mahallesi olmak üzere toplam üç alan için projeler tamamlanarak açılış hazırlıklarına başlandı.


MEVCUT SAHALAR FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR


Gebze Pelitli Mahallesi Kirazpınar Mevki, İzmit Karaabdülbaki Mahallesi, Başiskele Kullar Tepecik Mahallesi ve İzmit Sepetçiler Mahallesi’nde bulunan sahaların faaliyeti devam ediyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön