19 / 04 / 2024

GEKA için yeni bir bina yapılıyor!

GEKA için yeni bir bina yapılıyor!

2010 yılında Denizli, Aydın ve Muğla İllerinin kalkınması amacıyla kurulan Güney Ege Kalkınma Ajansı'na (GEKA) yeni ve modern bir bina yapılması için çalışma başlatıldığı açıklandı.



Denizli EGS Kongre ve Kültür Merkezi fuar binasında kafeterya için yapılan alanda eden Güney Ege faaliyetlerine kurulduğu Kalkınma Ajansı'na 2010 yılından itibaren de  bir bina yapılacak. 

500 metrekarelik kullanım alanında açık ofis sisteminin kullanıldığı mevcut hizmet binasında havalandırma, ısıtma ve yalıtım imkanları ile internet alt yapısı yetersiz kalıyor. Binanın bulunduğu alandaki otogarın şehir merkezine taşınması, mevcut alanda ulusal bir inşaat firmasının büyük bir inşaat projesine başlaması nedeniyle mevcut alanın şantiye sahasına dönüşmesi, güvenlik açığı vc ulaşım sıkıntısına da yol açıyor ve paydaşlar tarafından bilinirliğini olumsuz etkiliyor. 


VALİ KOCATEPE İNCELEME YAPTI 

Yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için GEKA'ya yeni ve modern bir merkez binası yapımı için çalışma başlatıldı. Denizli Valisi ve GEKA Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Kocatepe, beraberinde GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata ve Denizli Defterdarı Özgür Çelik ile birlikte Milli Emlak'a ait arsada incelemelerde bulundu. 

Gerekli incelemelerin ardından GEKA Yönetim Kurulunun onayı alındıktan sonra incelenen arsa üzerine modern bir bina yapılması için talimat veren Vali Kocatepe, gerekli işlemlerin en kısa zamanda bitirilmesini istedi. 


Denizli



Geri Dön