23 / 04 / 2024

Gelişen Kentler Zirvesi Samsun Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla açılıyor!

Gelişen Kentler Zirvesi Samsun Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla açılıyor!

GYODER'in Türkiye’nin güçlü potansiyel barındıran kentlerini, bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla hayata geçirdiği projesi Gelişen Kentler Zirvesi Samsun Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla açılıyor..




GYODER'in Türkiye’nin güçlü potansiyel barındıran kentler ve bölgelerini, bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla hayata geçirdiği projesi "Gelişen Kentler Zirvesi" nin 5. si 6-7 Kasım tarihlerinde Samsun'da düzenlenecek. Gelişen Kentler Zirvesi Samsun Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla açılacak.


Karadeniz kıyılarının okşadığı, lebiderya şehir Samsun'da Gelişen Kentler Zirvesi için geri sayım başladı. GYODER'in Samsun'da düzenleyeceği zirvede gayrimenkul yatırımcıları, proje geliştiriciler, danışmanlar, yerel yönetimler ve kamu kuruluşlarının üst düzey temsilcilerinden oluşan pek çok katılımcı yer alacak.


Gelişen Kentler Zirvesi programında sektör uzmanlarından ekonomi ve gayrimenkul sektörüne ilişkin son değerlendirmeleri dinleme imkanı, yeni yatırım, ortaklık ve işbirliği fırsatları, yatırım potansiyeli taşıyan alanlara teknik geziler gibi olanaklar sunulacak.


GYODER Samsun "Gelişen Kentler Zirvesi" 6-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.



Geri Dön