18 / 04 / 2024

Gemlik Belediyesi'nde 17 bin toplu konut başvurusu!

Gemlik Belediyesi'nde 17 bin toplu konut başvurusu!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediyeye toplu konut konusunda 17 bin kişinin müracaatta bulunduğunu hatırlatarak, “Gemlik Halkının beklentisi çok büyük. Deprem Riskinden uzak, sıcak yuva ve güçlü yapılara ihtiyaç var." dedi.



Gemlik Belediyesi bünyesinde oluşturulan Gemlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. İrtibat bürosu Hamidiye Mahallesi Irmak Sokak Sosyal Yaşam Merkezi Belediye Binası karşısında hizmete girdi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kentsel Dönüşüm çalışmalarının bu firma eliyle ivme kazanacağını vurgulayarak, toplu konut konusunda atılım yapacak şirketin irtibat bürosunun ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediyeye toplu konut konusunda 17 bin kişinin müracaatta bulunduğunu hatırlatarak, “Gemlik Halkının beklentisi çok büyük. Deprem Riskinden uzak, sıcak yuva ve güçlü yapılara ihtiyaç var. Gemlik Belediyesi bünyesinde bu konuda ilk adımlar atıldı. Projeler hazırlandı. İhale aşamasına geldi. Yakın zamanda da ilk etap toplu konut çalışmasının temelini atacağız” dedi.


Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcgezli, Ahmet Avcı ve Kadir Erol’un yanı sıra, GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akıt, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır, Gemtaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gülşen Uslu ve sivil toplum örgütü yöneticileri ile muhtarların da katıldığı açılış büyük ilgi gördü. Açılış sonrasında davetlilere kokteyl verildi. 


Gemlik Gündem


Geri Dön