25 / 04 / 2024

Gemlik'te metruk 3 bina yıkıldı!

Gemlik'te metruk 3 bina yıkıldı!

Gemlik Belediyesi ilçede bulunan ve tehlike oluşturan metruk binaları yıkarak, çalışmalarına devam ediyor.



Gemlik Belediyesi ilçe genelinde bulunan ve tehlikeye neden olan metruk binaları yıkıp, olumsuz durumların önüne geçiyor. 

Bursa Hakimiyet'te yer alan habere göre; iç mahallede bu çalışmalarına devam eden Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşın dilekçeyle başvuru yapıp üç binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Etrafta bulunan tehlikeye neden olan ve uzun zamandır kimsenin yaşamadığı binalarda yıkımlar sürüyor. Son olarak Küçük Kumla, Karacali ve Hamidiye mahallerindeki metruk binaları yıkan ekipler, bu konularda çalışmaların sürdüğünü açıkladı. 

Metruk bina yıkımı hakkında konuşan Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürü yetkilileri, şu ifadeleri kullandı: “İlçemiz genelinde metruk bina yıkımına ara vermeden devam ediyoruz. Özellikle bazı binalar vatandaşın sadece mal güvenliği değil, can güvenliğini de tehlike altına sokuyor. Kötü niyetli bazı grupların adeta uğrak noktası olan bu binaları tespit edip mülkiyet sahipleriyle görüşmemizin ardından yıkım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz.”


 


Geri Dön