27 / 04 / 2024

Gen Yapı Saloon Residence daire fiyatları!

Gen Yapı Saloon Residence daire fiyatları!

Firma: Gen Yapı

Proje: Saloon Residence

Ümraniye'de yükselen Gen Yapı Saloon Residence daire fiyatları kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 3 bin liradan başlıyor ve de 3 bin 500 liraya kadar yükseliyor



Saloon Residence projesi,  Gen Yapı  tarafından Ümraniye Dudullu'da hayata geçiriliyor. Gen Yapı  Saloon Residence  daire fiyatları kısmına geçmeden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim.. 


Gen Yapı Saloon Residence projesi kapsamında toplam 128 rezidans daire bulunuyor. Ümraniye Saloon Rezidans projesinde konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, teraslı  ve bahçeli olarak tasarlandı. 


 Gen Yapı Saloon Residence daire fiyatları!


Gen Yapı Saloon Residence daire fiyatları!

Gen Yapı Saloon Residence daire fiyatları kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 3 bin TL ile 3500 TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Gen Yapı Saloon Residence ne zaman teslim?

Gen Yapı Saloon Residence teslim tarihi: Mart 2014 olarak belirlendi.Saloon Residence Konutları Ümraniye ödeme koşulları kapsamında banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. 


Gen Yapı Saloon Evleri'nde  buhar odası, sauna, kapalı otopark, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, spor alanları ve de fitness center bulunuyor. 


Gen Yapı Saloon Residence ulaşım: Esenşehir Mh. Sahra Sk. No:12 Y.Dudullu Ümraniye 


Gen Yapı Saloon Residence iletişim

Telefon :(0216) 540 23 68 • 69

Web Adresi: www.saloonresidence.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön