20 / 04 / 2024

'Genç Mimar Nasıl İş Bulur' paneli yarın Işık Üniversitesi'nde!

'Genç Mimar Nasıl İş Bulur' paneli yarın Işık Üniversitesi'nde!

Yapı Dergisi işbirliği ile Işık Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından gerçekleşen “Genç Mimar Nasıl İş Bulur?” paneli yarın saat 14:00'te Üniversitesi Şile Kampüsü’nde düzenlenecek.



YAPI Dergisi işbirliği ile Işık Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen “Genç Mimar Nasıl İş Bulur?” paneli yarın saat 14:00’te Işık Üniversitesi Şile Kampüsü’nde başlıyor.

Panele GMW MIMARLIK Yönetici Ortağı Mimar Pınar İLKİ, Yerce Mimarlık Kurucusu Yüksek Mimar Nail Egemen YERCE, Iglo Architects Kurucu Ortağı Mimar Zafer KAROĞLU ve Studio Vertebra Kurucu Ortağı Baş Mimar Gencer YALÇIN konuşmacı olarak katılacak. Konuşmacılar, genç mimarlar ve mimar adayları ile deneyimlerini ve beklentilerini paylaşacak.

Düzenlenecek panelde, genç mimarların iş bulma arayışlarını hızlandırmak için neler yapmaları, kendilerini nasıl geliştirmeleri ve iş başvurularında nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında ofis sahibi tecrübeli mimarların değerli yorumları yer alacak. Panelde ayrıca, “Portfolyonun ve ön yazının önemi nedir?”, “Yabancı dil bilgisi ne derece önemlidir?”, “BIM temelli tasarım, ofislerde ne derece geçerlidir?”, “Revit bilgisi mimarların genç adaylarda aradığı özelliklerden biri midir?”, “Genç mimarlar çalışacakları ofislerden ne tür beklentiler içerisine girmeli?”, “Mimarlık ofislerinde kuşak çatışması söz konusu oluyor mu?” ve “Y kuşağının arayışları ve çalışma tarzları mimarlık ofislerinin çalışma disiplinine ne kadar uyum sağlayabiliyor?” sorularının cevapları konuşulacak. 


Geri Dön