24 / 04 / 2024

Genç nüfus Ankara'da 1+1 dairelere yöneliyor!

Genç nüfus Ankara'da 1+1 dairelere yöneliyor!

Genç nüfus konut yatırımında yeni trend haline gelen 1+1 dairelere yöneliyor. 1+1 daireler masrafları düşük olduğu için ev sahibi olmak isteyenlerin gözdesi oldu. 



Genç nüfus konut yatırımında yeni trend haline gelen 1+1 dairelere yöneliyor. 1+1 daireler masrafları düşük olduğu için ev sahibi olmak isteyenlerin gözdesi. 

 

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, yeni neslin konut alımları hakkında açıklamalarda bulundu. Bezci, 1+1 ve 2+1 konut almak için gelenlerin, neredeyse yarısının 20-30 yaş aralığında olduğunu belirtti. 

 

Üniversite mezunu gençlerin aileleri ile yaşamak istemediğini vurgulayan Bezci sözlerine şöyle devam etti; “Günümüzde insanlar çok daha genç yaşta konut sahibi oluyor. Maddi gücünü eline alıp çalışmaya başlayanlar, Kent İncek ve Kule EVO projelerimizde 1+1, kısmen de 2+1 dairelerimize büyük talep gösteriyorlar. Bunu sadece üniversite mezunu olarak nitelendirmek olmaz. Mezun olduktan sonra kariyerine akademik olarak devam edenler de küçük daireler istiyor. İncek ve Yaşamkent, üniversitelere yakınlığıyla bilinir. Genç yaştaki arkadaşlar bu projelerimizi kendilerine yakın olarak görüyorlar. Son 8 aydır, projelerimizi görmeye gelenlerin nerdeyse yarısını 20-30 yaş aralığı oluşturuyor.”dedi. 


Geri Dön