25 / 04 / 2024

Gençlerbirliği Taraftar Token 6 Eylül'de satışta!

Gençlerbirliği Taraftar Token 6 Eylül'de satışta!

TFF 1. Lig ekipleri arasında yer alan Gençlerbirliği ve Bitci Teknoloji AŞ arasında Gençlerbirliği Taraftar Token çıkarılması için anlaşma yapıldı.



TFF 1. Lig'te mücadele eden Gençlerbirliği ve Bitci Teknoloji AŞ arasında Gençlerbirliği Taraftar Token çıkarılması için anlaşma yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Gençlerbirliği Başkan Vekili Arif Ölmez, konuyla ilgili olarak, yaptığı açıklamada, Bitci Teknoloji AŞ ile "Gençlerbirliği Taraftar Token" çıkarılması ile ilgili olarak sözleşme imzaladıklarını dile getirdi.

Gençlerbirliği Taraftar Token 6 Eylül de satışta!

Gerçekleştirilen iş birliği ile çıkarılacak olan "Gençlerbirliği Taraftar Token"in 6 Eylül tarihinde avantajlı ön satış fiyatıyla sunulacağını dile getiren Gençlerbirliği Başkan Vekili Arif Ölmez, "Taraftarlarımız ve yatırımcılar 'Gençlerbirliği Taraftar Tokenlarını bitci.com web sitesi ve 'bitci' uygulaması üzerinden satın alabilecekler." dedi.

Fenerbahçe Token ilk işlem gününde yüzde 400 prim yaptı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön