29 / 03 / 2024

Kenwood, De'Lonhgi ile çalışmalarına devam edecek!

 Kenwood, De'Lonhgi ile çalışmalarına devam edecek!

Üstün teknolojisi ve kullanıcı dostu tasarımlarıyla dünyanın öncü gıda hazırlama markası Kenwood, artık Türkiye’de De’Longhi bünyesinde çalışmalarına devam edecek.



Gıda hazırlama ürünlerinde Avrupa 1.’si olan Kenwood, De’Longhi’nin pazar payını da 2 katına çıkartarak Türkiye pazarındaki yerini de sağlamlaştıracak.

  

İtalyan tasarım anlayışının özgün çizgilerini yansıtan ürünleriyle fark yaratan ve ciro sıralamasında dünyanın en büyük 3. elektrikli ev aletleri üreticisi olan De’Longhi, genç ve dinamik ekibi ile Türkiye gibi genç nüfusu ve dinamizmi ile öne çıkan bir pazarla uyum içerisinde büyümesini sürdürürken, bünyesine kattığı lider marka Kenwood’la daha da güçleniyor.


1947 yılında, İngiltere’de Kenneth Wood tarafından kurulan, kurulduğu günden bu yana kaliteyi ve tasarımı ön plana çıkaran elektrikli ev aletleriyle dünyada ilklerin arasına girmeyi başaran Kenwood, bundan sonraki başarılarına da De’Longhi ile beraber devam etmeyi hedefliyor. Renkli, zarif ve kullanışlı tasarımları ön plana çıkaran dünyanın elektirikli ev aletleri alanında öncü markası Kenwood, ürettiği birbirinden güzel tasarımlarını bundan böyle lider marka De’Lonhgi bünyesinde kullanıcılarının beğenisine sunacak.


De’longhi’nin Pazar Payı ve İstihdamı Katlandı


İki lider markanın bir araya gelmesiyle De’Longhi’nin Türkiye’de Pazar payı ve istihdamı katlanarak büyüdü. Kenwood’un bümyesine katan De’Longhi Bosphorus Genel Müdürü Filippo Trau şu açıklamalarda bulunuyor;


 “Kenwood, dinamik, genç ve karakteri olan, akıllı ve basitçe kullanılabilen tasarımlarıyla kullanıcılarına ilham verme misyonu edinmiş bir  marka. Değerleri arasında çevreye duyarlı yaklaşımla, kaliteli, güvenli, yenilikçi, dayanıklı ve sağlıklı ürünler üretmeye odaklanan Kenwood 100’ü aşkın ülkede faaliyet gösteriyor. 2010 Yılında 400 Milyar Euro Ciro yapan marka, büyümesine bünyesine kattığı yeni ülkeler ile devam ediyor. Dünyada her 3 saniyede 1 ürün satışı ve İngiltere de yüzde 43’lük pazar payı ile öne çıkan Kenwood’u, Türkiye’de bundan sonra De’Longhi markası ile birlikte  yöneteceğiz.


www.kenwood.com.tr  www.delonghi.com.tr




Geri Dön