25 / 04 / 2024

Genesis gazlı barbekü ile pratik barbekü keyfi sunuyor!

Genesis gazlı barbekü ile pratik barbekü keyfi sunuyor!

Pratik, zahmetsiz ve lezzetli barbekü keyfi yaşamak için en ideal yol gazlı barbeküler. Genesis gazlı barbeküler hem pratik hem de sağlıklı barbeküler yapmak isteyenlerin kullanımına sunuyor.



Sıcak yaz günlerinde bahçelere, teraslara taşınan ve açık hava keyiflerini tamamlayan en güzel aktivitelerden biri de şüphesiz barbekü yapmak. Pratik, zahmetsiz ve lezzetli barbekü keyfi yaşamak için en ideal yol ise gazlı barbeküler.


Hafta sonları, akşam yemekleri ve özel anların vazgeçilmezi barbekü keyfi, havaların ısınmasıyla birlikte şenliğe dönüşüyor. Barbekü denince akla gelen ilk marka Weber Stephen, çok yönlü fonksiyonları ve mükemmel dizaynı ile Genesis gazlı barbekülerini hem pratik hem de sağlıklı barbeküler yapmak isteyenlerin kullanımına sunuyor.


Genesis gazlı barbekü ile rahat ve pratik barbekü keyfi

Weber Stephen gazlı barbekü modelleri ile kömürü tutuşturmak, köz olmasını beklemek ve kül temizlemek gibi zahmetli işler ortadan kalkıyor. Sear istasyonu sayesinde et mühürlemek isteyenlere olanak sağlayan Genesis gazlı barbeküler “Crossover Ateşleme Sistemi” sayesinde kötü hava koşullarında bile güvenli ateşlemeyi mümkün kılıyor. Barbekü yüzeyinin dışında ek olarak bir yan pişirici ile donatılan Genesis GBS bu özelliği sayesinde ızgara yaparken yan tarafta sosların hazırlanmasına olanak sağlıyor. 


Weber Hakkında: 1952 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago şehrinin Illinois eyaletinde kurulan ve dünyada 6 kıtada 45 ülkede faaliyetlerini sürdürmekte olan Weber, kömürlü, gazlı ve elektronik barbekü olmak üzere 3 ana kategoride barbekü üretimi yapıyor olmanın yanı sıra, oldukça geniş bir barbekü aksesuar yelpazesine de sahiptir. Fiyat aralığı, 239 TL ile 12.999 TL arasında değişen barbekülere 5 ile 10 yıl arasında garanti ayrıcalığı sunan Weber, uzman ar-ge ekibi ile çalışmalarını sürdürerek, her geçen gün ürün gamını kullanıcı dostu ürünler ile genişletmektedir.



Geri Dön