25 / 04 / 2024

Germania Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!


Germania Turizm Seyahat Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Germania Reisen Gmbh tarafından kuruldu.



Germania Turizm Seyahat Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Germania Reisen Gmbh tarafından kuruldu.


Germania Turizm Seyahat Limited Şirketi konusu:
Seyahat acentesi faaliyetleri,yurt içi ve yurt dışından olmaküzere, hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlardüzenlemek Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. Personel taşımacılığı yapmak.


Geri Dön