26 / 04 / 2024

Giresun Belediyesi 3 iş yerini 8 yıllığına kiraya veriyor!

Giresun Belediyesi 3 iş yerini 8 yıllığına kiraya veriyor!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gaziler-Güre Mahallesi Batı Kıyısı Plajlar Bölgesi'nde yer alan 3 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte detaylar...



Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Gaziler-Güre Mahallesi Batı Kıyısı Plajlar Bölgesi'nde yer alan 3 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Söz konusu iş yerlerinin aylık muhammen kira bedeli 5 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedelleri ise 59 bin 400 TL olarak belirlendi.

Giresun Belediyesi 3 iş yerini 8 yıllığına kiraya veriyor!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, merakla beklenen ihale 23 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Yine aktarılan detaylara göre, geçici teminat 8 (sekiz) yıllık tahmin edilen kira bedeli ve katılım bedeli üzerinden ihale öncesi Belediyemiz veznesine yatırılacak.İhale şartnamesi Mali Hizmetler Müdürlüğünde ücretsiz görülebilecek ve isteyenlere 300,00 TL karşılığında şartname verilecek.

Merakla beklenen ihale 23 Ağustos 2022 Salı günü saat 15:00’dan itibaren 5’ er dakika ara ile Hacı Miktat Mah. Alpaslan Cad. No:1 Giresun Belediyesi Encümen toplantı salonunda gerçekleştirilecek.
 


Geri Dön