24 / 04 / 2024

Giresun Şebinkarahisar Meydanı için yıkım başladı!

Giresun Şebinkarahisar Meydanı için yıkım başladı!

2018 yılında bitmesi planlanan Giresun Şebinkarahisar Meydanı için çalışmalar başladı. proje kapsamı içinde yer alan binaların yıkımı başladı.



Giresun Şebinkarahisar'da yeni bir meydan projesi için çalışmalara başladı. 30 adet işyerinin, yeşil alanların, gezinti alanlarının, tören alanlarının yer alacağı projesinin 2018 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 


Kent Meydanı projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye başkanı Şahin Yılancı, "Projenin 2018 yılı içerisinde bitirilerek halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Tamamlanıp bittiğinde inşallah bölgenin en büyük ve en modern meydanına kavuşan ilçemiz bu güzellikleriyle anılacak'' dedi.


Şebinkarahisar ilçesinde yapılacak meydan projesinde binaların yıkımı için ihaleyi alan yüklenici firma çalışmalara başladı. 


Yılancı, konu ile ilgili olarak "Üç yıldır üzerinde titizlikle çalıştığımız Kent Meydanı projemiz 3 ayaktan oluşmaktadır. Bunlardan 1 ´inci olanı eski turistik binası yıkılarak Belediyemize ait bir Kültür ve İş merkezi yapılması ve Konuk Caddesi çevre düzenlemesi ,2´ncisi Atatürk Evi ve Müzesi Çevre Düzenlemesi,3´üncü ve son ayağı olan Kent Meydanı projemizde artık sona gelindi" diye konuştu.




Yeni Şebinkarahisar Gazetesi


Geri Dön