26 / 04 / 2024

Global devler, İstanbul Havalimanı'nda mağaza açmak için fırsat kolluyor!

Global devler, İstanbul Havalimanı'nda mağaza açmak için fırsat kolluyor!

Ünlü markalar art arda İstanbul Havalimanı’na geliyor. Son olarak Bvlgari, Saint Laurent, Moncler, Bottega Veneta ve Hugo Boss, açtığı özel mağazalar ile İstanbul Havalimanı’nın ‘lüksün merkezi’ unvanını da pekiştiriyor..



İstanbul Havalimanı dünyanın lüks devlerini bir araya getiriyor. Takvim'de yer alan habere göre, dünyanın en lüks caddelerinde mağazalar açan global devler, İstanbul Havalimanı'nda özel mağazalar açmak için fırsat kolluyor.

Son olarak Bvlgari, Saint Laurent, Moncler, Bottega Veneta ve Hugo Boss açtığı mağazalar ile İstanbul Havalimanı'nın 'Dünyanın en havalı havalimanı' unvanını da pekiştiriyor. Dış hatlara uçan yolcuları adeta dünyada lüksün sembolü olmuş markalar karşılıyor. Dünyada lüks marka denildiğinde ilk akla gelen firmalar arasında yer alan İtalyan Bvlgari'nin İstanbul Havalimanı'nda açılan yeni butik mağazasını, Unifree Duty Free ve TAV Havalimanları Holding iştiraki olan gümrüksüz mağaza işletmeciliği kuruluşu ATÜ Duty Free işletecek. Bvlgari'nin mücevher, saat ve deri ürünlerinin satışa sunulduğu butik mağaza, 115 metrekarelik satış alanında faaliyet gösteriyor. Bvlgari butikte, özel konukların davet edileceği bir VIP lounge da yer alıyor.


İstanbul Havalimanı'nda 3'üncü pistin inşaatı 2020'de bitecek!


Geri Dön