26 / 04 / 2024

Gloriapart vaziyet planı!

Gloriapart vaziyet planı!

Firma: Temel İnşaat

Proje: Gloriapart

Gloriapart vaziyet planı 'nı haberimizin içerisinde inceleyebilirsiniz. Gloriapart projesinde daire fiyatları 2 oda 1 salon tipinde inşa edilen konutlar için 225 bin liradan başlayarak yükseliyor...




2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerini barındıran  Gloriapart  projesi Temel İnşaat girişimi ile yükseliyor. Gloriapart projesinde 69 konut mevcut durumda. Toplam 2 blok halinde inşa edilen Gloriapart projesinin satışları sürüyor. 


Gloriapart vaziyet planı öncesinde projeye dair bilgileri aktaralım: İzmir'de Karabağlar bölgesinde Halide Edip Adıvar Caddesi sınırlarında yükselen Gloriapart projesinin güncel fiyatları şu şekilde: 


Gloriapart vaziyet planı!


Gloriapart fiyatları: 


Gloriapart  projesinde yer alan 2 oda 1 salon tipindeki daireler 225 bin lira ile 235 bin lira arasında değişim gösteriyor. Projedeki 3 oda 1 salon daireler ise 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Gloriapart ödeme bilgileri şu şekilde: 


Gloriapart ödeme: 


Gloriapart projesinde dairenin yüzde 25'lik kısmı için peşinat ödeniyor ve kalan yüzde 75'lik tutar kredi kapsamında vadelendiriliyor.  İçerisinde otopark, seyir terası, buhar odası, sauna, güvenlik ve spor salonu gibi sosyal imkanların bulunduğu Gloriapart vaziyet planı şu şekilde: 


Gloriapart vaziyet planı: 


Gloriapart vaziyet planı!


Gloriapart ne zaman teslim edilecek?


Gloriapart projesinin B bloğu Aralık 2013'te, A bloğu ise 2015 yılında sahiplerine teslim edilecek. 


Gloriapart projesi konum olarak Çevre yollarına, Adnan Menderes Havalimanı'na, sağlık kurumlarına ve alışveriş merkezlerine yakın konumda yükseliyor. 



Telefon: 0232 232 0 232

Web adresi: http://gloriapart.com/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön