29 / 03 / 2024

Glossmax kalitesi TSE tarafından tescillendi!

Glossmax kalitesi TSE tarafından tescillendi!

Avrupa'nın en büyük MDF, yonga levha ve laminat parke üreticilerinden Kastamonu Entegre, ürünlerinin kalite ve güvencesini tescilleyemeye devam ediyor




Avrupa'nın en büyük MDF, yonga levha ve laminat parke üreticilerinden Kastamonu Entegre, ürünlerinin kalite ve güvencesini tescilleyemeye devam ediyor. Glossmax High Gloss Levha’nın TSEK (Türk Standartlarına Uygunluk) Belgesi almasıyla, Kastamonu Entegre sektöründe bu belgeye sahip ilk ve tek firma olmanın gururunu yaşıyor.


Ürün çeşitliliği ve üretimde teknoloji kullanımına yaklaşımıyla orman ve ağaç ürünleri sektörünün lider oyuncusu Kastamonu Entegre, yenilikçi çalışmalarıyla fark yaratmaya devam ediyor. Kastamonu Entegre’nin, ileri teknolojiyle donatılarak çeşitli endüstriyel süreçlerden geçen melamin kaplı MDF ve yonga levhanın yüzeyine tutkal ve UV lak uygulanmasının ardından elde edilen dekoratif parlak yüzeyli ahşap panel Glossmax High Gloss Levha ürünü TSEK Belgesi almaya hak kazandı.


Ürünlerinin genelinde sergilediği kalite performansını dünya standartlarına taşıyan Kastamonu Entegre’nin gelişmiş üretim teknolojisi ile yüzey kaplamada yeni uygulamalara olanak sağlayan Glossmax High Gloss Levha ürünleri masif ağacın doğal görüntüsünü ve dokusunu evlere taşıyor. Ahşap doğallığını yansıtma özelliği ve farklı renk seçenekleriyle kullanıcılarına mükemmel bir deneyim yaşatan Glossmax High Gloss Levha ürünleri, sahip olduğu teknolojisi ve tescillenen kalitesi ile artık benzerlerinden farklı bir konumda bulunuyor.


“Kalitemizi zirveye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz”


Kastamonu Entegre’nin Gebze Fabrikası’nda üretilen Glossmax High Gloss Levha ürünlerinin TSE Belgesini alma sürecinde önemli hazırlıklar yaptıklarını anlatan Kastamonu Entegre Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü Naci Güngör, “TSEK Belgesi almak için ilgili standardın öngördüğü tüm muayene ve testlerden tam not aldık. Tüm bu incelemelerden başarılı sonuçlar alan Glossmax’in TSEK Belgesi almaya hak kazanmasından büyük mutluluk duyduk. Kastamonu Entegre olarak ürünlerimizin kalite standartlarına uygun üretimi için ve bu kalitenin sürdürülebilir olması için çalışmalarımızı titiz bir şekilde yürütüyor ve bu sayede sektörümüzde ilk sırada bulunuyoruz. Şimdi de Glossmax markalı ürünlerimizle TSEK Belgesi’ne sahip olan ilk ve tek firma olduk. Kalitemizi zirveye taşımak, ürünlerimizin kalitesini tüm dünyayla buluşturmak için daima çalışacağız” dedi.


0212 2921313 /


Geri Dön