28 / 03 / 2024

Godiva ilk kafesini New York’ta açtı!

Godiva ilk kafesini New York’ta açtı!

Premium çikolatanın lider markaları arasında yer alan Godiva, 5 kat büyüme stratejisi kapsamında, yeni konseptiyle ilk kafesini New York’ta hizmete açtı.



Yıldız Holding'in premium çikolata alanındaki lider markası olan Gopa, Amerika’daki ilk kafesini New York’un kalbi Lexington Bulvarı’nda hizmete açtı. Sözcü gazetesinde yer alan habere göre Gopa yeni kafe konseptinde içinde tatlı, tuzlu yiyecekler, markaya özgü içecekler ve çok daha fazlasını barındıran yeni bir menü sunuyor. Yeni konseptli kafeler, geliştirilen ürün kategorileriyle hediyelik çikolata dışında da günün her saatinde kendini ödüllendirmek isteyenlere farklı seçenekler sunacak.

Önümüzdeki 6 yıl içinde, 5 kat büyümeyi hedefleyen marka, bu stratejinin bir parçası olarak ürün yelpazesini genişletecek ve kafe yatırımlarına devam edecek. Hali hazırda Japonya, Çin, Belçika ve Ortadoğu'daki kafe konseptiyle uluslararası alanda büyük başarı yakalayan Gopa, New York'ta açılan yeni kafesiyle beraber yeni bir iç tasarım ve inovatif bir menü sunacak. Bu anlamda Belçika kökenini ve inovatif yiyecek trendlerini ilham kaynağı olarak gören Gopa'nın Baş Çikolata Şefi Thierry Muret de markanın yeni kafe konsepti için özel bir menü de hazırladı.

HEDEF 6 YILDA  2 BİN KAFE


Gopa yeni konseptiyle 2019'un sonuna kadar New York'ta 11, altı sene içinde Amerika'da 400'ün üzerinde, dünyada ise toplam 2 bin kafeye ulaşmayı hedefliyor.

Gopa Chocolatier CEO’su Annie Young-Scrivner: “Değişen tüketici davranışlarına uyum sağlamaya çalıştığımız bu dönem Gopa için çok önemli bir zamanlama. Önümüzdeki altı yıl boyunca, Amerika’ya odaklanıp, dünya çapında da 2 bin kafe açmak gibi agresif bir büyüme planımız var. New York’ta Gopa Cafe'nin açılması bizim için önemli bir dönüm noktası. İster kahvaltı, öğlen atıştırması, ister bir öğleden sonra tatlısı ya da her zamanki tatil veya özel günlerin çok ötesinde, müşterilerimizin kendilerini ödüllendirmek için uğramak istedikleri bir nokta ve günlük yaşamlarının bir parçası olmayı dört gözle bekliyoruz” şeklinde konuştu.


Geri Dön