25 / 04 / 2024

Göğüş Yapı'nın 5 projesinde size özel ödeme planı!

Göğüş Yapı'nın 5 projesinde size özel ödeme planı!

Firma: Göğüş Yapı

Fiyat artışından etkilenmeyen Göğüş Yapı'nın projelerinde size özel ödeme planları yer alıyor...



Göğüş Yapı'nın Trend Bosphorus, Trend Gümüşsuyu, Trend Çankaya, Trend Fulya, Trend Barbaros projelerinde size özel ödeme planı bulunuyor.


Satışları 1 günde biten Trend Barbabros'un inşaatı tamamlandı. Satışları tamamlanan ve inşaatının devam ettiği Trend Fulya 1'den sonra şimdide Trend Residence Fulya 2 projesi hayata geçiriliyor.


Trend Fulya 2. Beşiktaş en yüksek prim, en yüksek kira getiren lokasyonda yükseliyor. 


Göğüş Yapı'nın projelerinde concierge hizmetleri, resepsiyon, kişisel güvenlik, vale parking, araç kiralama, acil sağlık hizmeti, havalimanı transferi, VIP limuzin transferleri, kargo servisi, kurse servisi, temizlik servisi, özel uçak kiralama, helikopter kiralama, özel spor ve müzik dersleri, ücretsiz günlük gazete, alışeriş danışmanlığı, catering hizmeti ve uyandırma servisi gibi hizmetler yer alıyor.


Göğüş Yapı'nın projelerinde yer alan sosyal alanlar arasında spa, fitness, lobby, Türk hamamı, buhar odası, jakuzi, play station odası, dans kulübü, gökyüzü gözlem evi, yoga, pilates, puro ve şarap tutkunlarına özel oda, karaoke odası, dans stüdyosu ve sanat atölyesi bulunuyor.


444 0 989 

www.gogusyapi.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön