25 / 04 / 2024

DKY Sahil'de size özel ödeme planını Ekopratik'e bırakın!

DKY Sahil'de size özel ödeme planını Ekopratik'e bırakın!

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY Sahil

Kartal'da inşa edilen DKY Sahil projesinde kalbinizdeki eve aklınızdaki taksitlerle sahip olabilirsiniz. Daire sahibi olabilmek için size özel ödeme planını Ekopratik'e bırakın...



DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen  DKY Sahil  projesinde ödeme kampanyası başlattı. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan Kartal ilçesinde inşa edilen projede 138 adet konut bulunuyor. 


DKY Sahil projesinde "Siz manzaraya odaklanın, ödeme planını EKOPRATİK'e bırakın" sloganıyla tanıttığı son kampanyasıyla kalbinizdeki eve aklınızdaki taksitlerle sahip olun. 


Kartal DKY Sahil projesinde 2+1.5 daireden 4+1.5'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin alanları 100 metrekare ile 306 metrekare arsında farklılık gösteriyor. 


Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen DKY Sahil Kartal projesinde spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness ve sauna gibi alanlar bulunuyor. 


DKY Sahil projesi konum olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, Kartal Metrosu ve deniz otobüsü iskelesine 5 dakika mesafede inşa ediliyor. 


Tel:0216 517 9 517   
Web: http://dkysahil.com 

 


projeye sor



Geri Dön