27 / 04 / 2024

Gökgrup Yapı Malz. İnş. Akaryakıt Taş Oto. Turzm. Tem. Plas. Amb. Paz. Org. Danş. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti kuruldu!


Gökgrup Yapı Malz. İnş. Akaryakıt Taş Oto. Turzm. Tem. Plas. Amb. Paz. Org. Danş. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti 1 milyon TL sermaye ile 13 Aralık 2017'de Selçuk Gökpınar tarafından   kuruldu.



Gökgrup Yapı Malz. İnş. Akaryakıt Taş Oto. Turzm. Tem. Plas. Amb. Paz. Org. Danş. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti Selçuk Gökpınar tarafından 1 milyon TL sermaye ile 13 Aralık 2017'de  kuruldu.

Gökgrup Yapı Malz. İnş. Akaryakıt Taş Oto. Turzm. Tem. Plas. Amb. Paz. Org. Danş. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti iş konusu; 1- Yapı malzemelri alımı, satımı, üretimi , ithalatınıı, ihracatını yapmak 2-Yapı malzemelri imali için fabrika kurmak , kurulmuş fabrikaları almak 3-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. 4-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, ......ve anaözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön