25 / 04 / 2024

Gökhan Çarmıklı Ulus'taki evinden taşındı!

Gökhan Çarmıklı Ulus'taki evinden taşındı!

Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı'nın boşanmalarına rağmen ayrılmadıkları konuşuluyor! Gökhan Bey boşandıkları gün, ex eşi yeni bir ev bulana kadar evi ona bırakıp kendisi başka bir daireye taşındı.



Beş yıllık flörtün ardından 14 Şubat 2006'da Rotterdam'da evlenen Siren Ertan ile Gökhan Çarmıklı'nın yaklaşık 10 yıllık evliliği kavgasız gürültüsüz bitmişti. Boşanma protokolünü imzalayan çift, bir hafta sonra 13 Ekim'de tek celsede boşanmıştı. Tek maddelik anlaşmaya göre; Gökhan Bey boşanma tazminatı olarak Siren Hanım'a 3.5 milyon lira ödemişti. 


BOŞANDIKLARI GÜN TAŞINMIŞ 

Sosyetede Ertan ile Çarmıklı'nın boşanmalarına rağmen ayrılmadıkları konuşuluyor! Bu dedikodular ayyuka çıkınca araştırdım; külliyen yalanmış. Dedikodular, Siren Hanım'ın evliyken oturduğu Ulus'taki evden hâlâ taşınmamasından kaynaklanıyormuş. Siren Hanım, hiçbir hakkı olmayan bu evden taşınmayınca sosyete de bunu 'ayrılmadılar' şeklinde yorumlamış. Ancak gerçek hiç de öyle değil; Gökhan Bey boşandıkları gün, ex eşi yeni bir ev bulana kadar evi ona bırakıp kendisi başka bir daireye taşınmış. Siren Hanım gönlüne göre bir ev bulduğunda Gökhan Çarmıklı ile son bağını da koparacakmış. Dedikoduculara duyurulur!!!


Sabah/ Bülent Cankurt


Geri Dön