19 / 04 / 2024

Göktürk Larus Loft projesi!

Göktürk Larus Loft projesi!

Firma: Vizyon İstanbul İnşaat

Proje: Larus Loft

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Göktürk Larus Loft projesi kapsamında firma bünyesinde 24 ay sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanıyor...



Göktürk Larus Loft projesi, Vizyon  İstanbul İnşaat ile Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ortak projesi olarak yaşama geçiriliyor. Projenin lansmanı 2 Haziran Pazartesi günü (bugün) gerçekleşiyor. 


Dairelerin teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen Larus Loft ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Projede; spor alanları, güvenlik, otopark gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Tamamı peşin ödemelerde yüzde 7 indirim imkanı sağlanan Göktürk Larus Loft projesi, İstanbul Avrupa yakası Göktürk bölgesinde yükseliyor. Projede  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri mevcut. 


Göktürk Larus Loft projesi!


Larus Loft Göktürk fiyatları 217 bin dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor. Projede yer alan dairelerin alanları 66 metrekaren başlayıp, 120 metrekareye kadar yükseliyor. 


Göktürk Larus Loft projesi kapsamında firma bünyesinde 24 ay sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor. İsteyenler ise yüzde 0,95 faiz oranıyla Akbank'tan 60 ay taksitle banka kredisi kullanabiliyorç


Larus Loft Göktürk iletişim:

Tel: 444 16 60

Web: www.larusloft.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön