20 / 04 / 2024

Göktürk Larus Loft satış ofisi!

Göktürk Larus Loft satış ofisi!

Firma: Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı

Proje: Larus Loft

Göktürk Larus Loft satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Larus Loft projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks dairelerden meydana geliyor...



Göktürk Larus Loft satış ofisi bilgilerine geçmeden önce projenin detaylarından bahsedelim. İstanbul Avrupa yakasında Göktürk'te hayata geçirilen Larus Loft projesi 119 adet daireden meydana geliyor.


Larus Loft projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks daire tiplerinde tasarlandı. Projedeki konutların alanları 65 metrekare ile 182 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Larus Loft projesi  Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı  ile Vizyon İstanbul ortaklığında inşa ediliyor. Göktürk Larus Loft ne zaman teslim edilecek sorusuna 24 ay sonra yanıtı veriliyor. 


Göktürk Larus Loft satış ofisi bilgileri kapsamında telefon numarası 444 16 60 olarak belirlendi. Göktürk Larus Loft ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Göktürk Larus Loft projesi Taksim'e ve Levent’e 20 dakika, İstinyepark’a 15 dakika, Kanyon’a 18 dakika, Karaburun’a 30 dakika mesafede konumlanıyor.


Göktürk Larus Loft satış ofisi!

Telefon: 444 16 60

Web: www.larusloft.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön