29 / 03 / 2024

hakan mimarlık ve yapı larus loft göktürk ödeme koşulları

hakan mimarlık ve yapı larus loft göktürk ödeme koşulları

Göktürk Larus Loft satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Larus Loft projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks dairelerden meydana geliyor...

Larus Loft ödeme planı!

Konutların metrekare birim fiyatının 2 bin 700 dolar ile 3 bin 200 dolar arasında değiştiği Göktürk Larus Loft ödeme planı bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz...

Larus Loft Göktürk ne zaman teslim?

Larus Loft Göktürk ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Larus Loft Göktürk projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 700 dolardan başlangıç gösteriliyor...

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Sahra Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sahra Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi Faith'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengizhan Akdeniz, Hakan Atakul ve Vasfi Akdeniz ortaklığında kuruldu.

Ülker Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ülker Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ülker tarafından kuruldu.

Forart Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Forart Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hakan Esen, Abdulkadir Oral ve Mustafa oğuz Yavaşça ortaklığında kuruldu.

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL Hakan Bartu Sürmeli tarafından kuruldu.

Erz Grup Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erz Grup Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Fatih Akbulut, Yavuz Türkoğlu, Ercan Öztürk ve Nazif Soylu ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zena Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Zena Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Badr Eddin Zeına ve Bodour Zena ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Pıxıu Mimarlık Ve Eğitim Limited Şirketi Göktürk Şubesi 10 bin TL sermaye ile bugün Aylin Doğan Ömür tarafından kuruldu.

Gig Mimarlık Ve İç Mimarlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gig Mimarlık Ve İç Mimarlık Hizmetleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi dün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Esra Akten ve Tuba Şehitoğlu ortaklığında kuruldu.

Craft Mimarlık Ve Reklamcılık Anonim Şirketi kuruldu!

Craft Mimarlık Ve Reklamcılık Anonim Şirketi Cenk Seri ve Cem Serin ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Batof Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batof Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Murat Ucuz ve Bülent Cevahirefendioğlu ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Archıtale Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Sezen Usak ve Elif Marangoz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gdn Danışmanlık Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gdn Danışmanlık Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Seda Giden tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

hakan mimarlık ve yapı larus loft göktürk ödeme koşulları Haberi

hakan mimarlık ve yapı larus loft göktürk ödeme koşulları

Göktürk Larus Loft satış ofisi bilgilerine geçmeden önce projenin detaylarından bahsedelim. İstanbul Avrupa yakasında Göktürk'te hayata geçirilen Larus Loft projesi 119 adet daireden meydana geliyor.


Larus Loft projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks daire tiplerinde tasarlandı. Projedeki konutların alanları 65 metrekare ile 182 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Larus Loft projesi Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul ortaklığında inşa ediliyor. Göktürk Larus Loft ne zaman teslim edilecek sorusuna 24 ay sonra yanıtı veriliyor. 


Göktürk Larus Loft satış ofisi bilgileri kapsamında telefon numarası 444 16 60 olarak belirlendi. Göktürk Larus Loft ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Göktürk Larus Loft projesi Taksim'e ve Levent’e 20 dakika,...