20 / 04 / 2024

Göktürk’ün prestijli konut projeleri!

Göktürk’ün prestijli konut projeleri!

Tertemiz havası ile İstanbul’un gözde semtleri arasında yer alan Göktürk, elit ve yüksek prim yapan bölge olarak dikkat çekiyor. Daha çok üst gelir grubu tarafından talep gören ilçede fiyatlar 170 bin TL ile 1,5 milyon TL arasında değişiyor...



Yemyeşil ormanları, birbirinden modern siteleri, parkları ve çarşılarıyla İstanbul'un en gözde semtleri arasında yer alan Göktürk, elit ve yüksek pirim yapan bölge olarak öne çıkıyor. Son dönemlerde inşaat firmalarının yatırım için yeşil ışık yaktığı bölgeler arasında yerini alan Göktürk, özellikle üst gelir gurubu tarafından talep görüyor. Doğusunda Kemerburgaz ile komşu, kuzeyinde sulama göleti ve Belgrat ormanları ile çevrili olan bölge, 3.havaalanının Arnavutköy-Göktürk- Çatalca yollarının birleştiği kavşakta inşa edileceğinin açıklanmasının ardından tekrar dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Buna paralel olarak yeni bir değişim sürecine girmesi öngörülen Göktürk’te çok sayıda prestijli konut projesi yer alıyor. Birçoğunda yaşamın başladığı projelerde fiyatlar 170 bin TL’den başlıyor 1 milyon 500 bin TL’ye kadar çıkıyor…İşte tüm detayları ile o konut projeleri…


 Göktürk’ün prestijli konut projeleri!


Yalın Evler’de 250 bin dolardan başlıyor. Vade farksız 24 ay taksit

Keleşoğlu İnşaat ve Zilal İnşaat ortaklığında Kemerburgaz Göktürk’te hayata geçirilen Yalın Evler, toplam 146 konuttan oluşuyor. 8 bin 600 metrekare alan üzerinde yükselen projede 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. Yalın Evler’de fiyatlar 250 bin dolar ile 911 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. Ocak 2014’te teslim edilmesi planlan projede yüzde 25 peşinat veriliyor geri kalan tutar ise Akbank’tan temin edilen kredi ile ödeniyor. Şirket bünyesinde yer alan ödeme planına göre ise yüzde 25 peşinat veriliyor. Kalan tutar vade farksız 24 ay taksitlendiriliyor. Konutların yanı sıra 10 adet ticari birim yer aldığı Yalın Evler’de fitness merkezi, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, toplantı salonları, lobby cafe, sauna, otopark ve güvenlik hizmeti yer alıyor.


 Göktürk’ün prestijli konut projeleri!


Son 1 adet daire kaldı. 565 bin TL’ye 3+1

Akro Yapı güvencesiyle Kemerburgaz Göktürk’te yükselen İz Evler, bin 590 alan üzerinde inşa ediliyor. Toplam 46 daireden meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunuluyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği İz Evler’de satışı devam eden son 3+1 daire 565 bin TL’den alıcıya sununuyor. Yüzde 30 peşinatla ev sahibi olunabilen projede, konut kredisi de kullanılabiliyor. FSM Köprüsü'ne 15 dakika, Beşiktaş, Ortaköy, Bebek ve Rumeli Hisarı'na 20 dakika,  Atatürk Havalimanı'na ise 30 dakika mesafede yer alan projede, sauna, fitness center, kapalı yüzme havuzu, 24 saat güvenlik ve teras bahçeleri bulunuyor.


 Göktürk’ün prestijli konut projeleri!


Son 29 daire. 350 bin TL’den başlıyor

13 bin 129 metrekare alan üzerinde yükselen Country Life projesinde toplam 277 konut, 50 ticari ünite ve 29 ofis yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat güvencesiyle inşa edilen Country Life’ta 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Projede 1+1’ler 350 bin TL ile 420 bin TL arasında, 2+1’ler 600 bin TL’den, 3+1’ler ise 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Country Life’ta yüzde 25 peşinat ödeniyor ve kalan tutar ise konut kredisi ile vadelendiriliyor. Hasdal Kışlası ve TEM'e 10 kilometrelik uzaklıkta yer alan projede,  alışveriş alanları, açık-kapalı yüzme havuzu, 425 araç kapasiteli otopark, spa, kafe, restoran, güzellik merkezi, art space alanları, çocuk oyun alanları ve hamam gibi imkanlar bulunuyor. 


 Göktürk’ün prestijli konut projeleri!


Kemer Life 22’de 331 bin TL ile 1 milyon 31 bin TL arasında değişiyor

Metal Yapı tarafından hayata geçirilen Kemer Life 22 projesi, 17 blokta 133 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinin yer aldığı projede fiyatlar 331 bin TL’den başlıyor 1 milyon 31 bin TL’ye kadar yükseliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Kemer Life 22’de ödemeler peşin ya da anlaşmalı bankadan temin edilen kredi ile gerçekleşiyor. Başarılı mimar Emre Arolat tarafından tasarlanan Kemer Life 22, Hasdal-Göktürk otoyoluna ve TEM bağlantısına yakın konumlanıyor. Projede, açık yüzme havuzu, kafeterya, çocuk oyun alanları, otopark ve güvenlik hizmetleri yer alıyor.


 Göktürk’ün prestijli konut projeleri!


Arcadium Life’ta metrekaresi 3 bin dolar

Keleşoğlu&Metal Yapı Konut ortaklığında hayata geçirilen Arcadium Life’ta 81 adet konut, 12 adet home-ofis ve 10 bin metrekarelik ticari ünite alanı bulunuyor. Toplam 33 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. Arcadium Life’ta daireler metrekaresi 3 bin dolardan satışa sunuluyor. Aralık 2014’te teslim edilmesi planlan projede konut ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli alanlarda hizmet vermek üzere 27 adet ticari birim yer alıyor. Projedeki ticari üniteler cafe, banka şubesi, restoran gibi hizmet birimlerini barındırıyor. Arcadium Life 2'de 26+26 olmak üzere 2 kattan meydana gelen dükkanlar 344 ile 500 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


 Göktürk’ün prestijli konut projeleri!


Larus Palas’ta 230 bin dolardan başlıyor

Vizyon İstanbul İnşaat güvencesiyle Göktürk’te hayata geçirilen Larus Palas projesinde fiyatlar 230 bin dolardan başlıyor 1 milyon 300 bin dolara kadar çıkıyor. Hakan Kıran imzasıyla yükselen projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. 5 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde konumlanan Larus Palas, geniş holleriyle palas kültürünü yansıtıyor. Temmuz 2013’te tamamlanması planlanan projede, konutların yanı sıra mağazalar, kafeler ve restoranlar yer alıyor.  Butik bir mimari ile tasarlanan Larus Palas’ta 21 metre uzunluğunda bir de yüzme havuzu bulunuyor. 


 Göktürk’ün prestijli konut projeleri!


Fantasia Residence’ta hemen teslim daireler 345 bin TL’den başlıyor

Ditaş Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Fantasia Residence, 4 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 76 konuttan oluşan projede, 1+1’den 5+1’e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Dairelerin 345 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Fantasia Residence’ta teslimler hemen gerçekleşiyor. Projenin ortak kullanım alanlarında açık yükme havuzu ve kapalı otopark yer alıyor.


 Göktürk’ün prestijli konut projeleri!


Doğa Teras Evleri’nde 170 bin TL’den başlıyor

Ena Gayrimenkul İmzası ile Kemerburgaz Göktürk’te hayata geçirilen Doğa Teras Evleri toplam 63 konuttan meydana geliyor. Projede, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 170 bin TL ile 920 bin TL arasında değişiklik gösterdiği Doğa Teras Evleri’nde, banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Projenin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, soyunma odaları, pilates salonu, spor tesisleri, fitness center ve yoga salonu bulunuyor. 


 Göktürk’ün prestijli konut projeleri!


Casa Aria’da son 4 daire. 370 bin TL’den başlıyor

Cihangir Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Casa Aria projesi, 9 bin 500 metrekare alan üzerinde 40 adet ultra lüks daire ve 6 adet dükkandan oluşuyor. Dükkan satışlarının tamamlandığı projede, son 4 konutun satışı devam ediyor. Casa Aria’da son 1 adet kalan 270 metrekare 4+2 daire 420 bin TL’den, son 3 adet kalan 3+1 daire ise 370 bin TL’den satışa sunuluyor. Dairelerin hemen teslim edildiği projede kapalı otopark, spor salonu ve 24 saat güvenlik hizmeti bulunuyor. 


 Göktürk’ün prestijli konut projeleri!


River Side’ta 360 bin TL

Paralel Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen River Side projesi, 21 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçeneklerinin sunulduğu projede fiyatlar 360 bin TL’den başlıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı River Side’ta banka kredisi kullanılabiliyor. Taksim'e 22 kilometre, Etiler'e 19 kilometre ve Tem'e sadece 10 kilometre mesafede konumlanan River Side’ta kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, 200 araçlık otopark, kapalı spor salonu ve kafeterya bulunuyor. Projede daire teslimleri kablosuz internet erişimi, uydu sistemi, dijital yayın sistemi, lamine parke döşeme, ankastre mutfak ve beyaz eşya, her dairede iki adet klima, görüntlü kapı ve diafon sistemi ile yapılıyor.


 Göktürk’ün prestijli konut projeleri!


Starlife’ta son 2 daire. 420 bin TL

Prestij İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Starlife projesi, 8 katlı tek bloktan oluşuyor. Tamamı 2+1 konutlardan oluşan projede son 2 dairenin satışı devam ediyor. Starlife Residence’ta 2+1 dubleks daire 500 bin TL’den, 2+1 açık mutfaklı  dubleks daire ise 420 bin TL’den satışa sunuluyor. Göktürk-Kemerburgaz’da konumlanan projede toplam 74 daire yer alıyor. Star Life Göktürk Residence'ın ev sahiplerine sunduğu sosyal alternatifler arasında; 24 saat resepsion ve residence hizmeti, açık - kapalı havuz, Türk hamamı, sauna, fitness center ve kapalı otopark bulunuyor.


 Göktürk’ün prestijli konut projeleri!


Kemercity’de son 1 adet 4+1 çatı dubleksi 550 bin TL’ye

Gün İnşaat tarafından hayata geçirilen Kemercity Apartments 3, 6 bin metrekarelik alan üzerinde 45 konuttan meydana geliyor. Projede büyüklükleri 72 ile 223 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri sunuluyor. Kemercity Apartments 3’te son bir adet dairenin satışı devam ediyor. Projede satışta olan 185 metrekare büyüklüğündeki 4+1 çatı dubleksi 550 bin TL’de alıcılara sunuluyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede, açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, yürüyüş parkuru, çocuk parkı, barbekü alanı, kapalı garaj ve yeşil alanlar bulunuyor. Kemercity III; Kemerburgaz-Göktürk beldesinde, orman manzaralı restoran ve cafelere, alışveriş komplekslerine, sinemalara, sosyal kulüplere ve eğitim kurumlarına yürüme mesafesinde bulunuyor. 


 Göktürk’ün prestijli konut projeleri!


Zengin Bahçe’de son 4 konut. 1 milyon 125 bin TL’ye 4+1 

Mintur Turistlik Yatırım İnşaat tarafından hayata geçirilen Zengin Bahçe projesi, 8 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 2 blokta toplam 129 konuttan meydana gelen projede son 4 dairenin satışı devam ediyor. Zengin Bahçe’de satışı süren 2 adet 171 metrekare 3+1 daire 765 bin TL, 2 adet 283 metrekare 4+1 daire ise 1 milyon 125 bin TL’den müşterilere sunuluyor. Göktürk Zengin Bahçe projesinde açık - kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, cafe, toplantı salonu, çocuk oyun parkı, açık tenis kortu ve bahçeler yer alıyor.


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön